Ingen af de to danske pro’ere Tine Holst eller Jens Petersen-Bach lykkedes i nat med at kravle op på podiet i IRONMAN Cairns – Asia-Pacific Championship. Det blev i stedet til henholdsvis en syvende- og en femtendeplads.

Ved midnatstid natten til i dag lød start skuddet til dette års IRONMAN Cairns med to danske pro’ere til start i form af Tine Holst og Jens Petersen-Bach. Stævnet i Cairns fungerede samtidigt som IRONMANs Asia-Pacific mesterskab på IRONMAN-distancen, så et par stærke navne var da at finde på startstregen.

Bedst gik det for Tine Holst, der efter at være udgået i IRONMAN Lanzarote for nogle uger siden, var til start for at samle point til endnu en Kona-kvalifikation. Tine tilbagelagde distancen i tiden 9:31:00, hvilket rakte til en syvendeplads i kvindernes pro-klasse. Et ganske udemærket resultat med tanke på at hun netop er kommet tilbage efter en uge med influenza.

Det andet danske islæt i pro-klasserne Jens Petersen-Bach blev sidste år nummer fem i samme stævne, og også han var til start i Cairns for at samle Kona-point. Jens formåede dog ikke at følge op på sidste års top-fem placering, og måtte i stedet tage til takke med en femtendeplads i tiden 8:50:32.

I kvindernes race var det Sarah Crowley der tog Asia-Pacifik titlen foran Sarah Piampiano og Kristin Möller, imens det hos herrerne var Josh Amberger der vandt foran Joe Gambles og Braden Currie.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply