To herrer der pt. er yderst aktuelle med topresultater er blevet bekræftet til start i sommerens IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør til Juni. Nils Frommhold er netop blevet nummer to i IRONMAN South Africa i søndags, imens Ronnie Schildknecht blev nummer tre i IRONMAN 70.3 Oceanside i lørdags.

Endnu et par hurtige herrer er blevet bekræftet til sommerens IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør. Det drejer sig om tyske Nils Frommhold og schweiziske Ronnie Schildknecht, der begge er yderst aktuelle med topresultater i nogle af de største IRONMAN-brandede stævner i kalenderen.

Navne som svenske Patrik Nilsson, schweiziske Ruedi Wild og den forsvarende 70.3 europamester Andreas Dreitz får dermed et par stærke konkurrenter i jagten på titlen som IRONMAN 70.3 Europamester 2017.

Roth-vinderen Nils Frommhold er en fræk outsider til sejren

I søndags sluttede tyske Nils Frommhold som nummer to i IRONMAN South Africa i et meget stærkt herrefelt, kun overgået af amerikanske Ben Hoffman og tilmed kun med 50 sekunder imellem de to.

Andenpladsen i Sydafrika i søndags er dog ikke det eneste topresultat på Frommholds CV. Så sent som sidste år blev han nummer tre i Challenge Roth, blev nummer to i IRONMAN 70.3 Norway i Haugesund og vandt IRONMAN 70.3 Switzerland i Rapperswil-Jona.

Derudover har Frommhold yderligere adskillige topresultater bag sig på både den halve og den hele distance i de tidligere år, hvor særligt 2014s sjetteplads i IRONMAN Hawaii og sejren i Roth 2015 må være de absolut største bedrifter på de helt lange distancer.

Tidligere er tyskeren også blevet nummer fem i IRONMAN 70.3 World Championship, hvilket han gjorde i 2015 i canadiske Mont-Tremblant. Så farten til den halve distance har Nils Frommhold helt bestemt, og et forsigtigt gæt er at han kommer til at være uhyggeligt stærk i Helsingør til juni og en oplagt outsider til sejren – hvis alt altså flasker sig.

Nils Frommhold
Foto: IRONMAN

Mester IRONMAN Switzerland – Ronnie Schildknecht – er podiekandidat på en god dag

Manden der netop er blevet nummer tre i IRONMAN 70.3 Oceanside og måske bedst er kendt som Mester IRONMAN Switzerland – Ronnie Schildknecht – er også bekræftet på startslisten i Helsingør.

Ronnie Schildknecht har vundet IRONMAN Switzerland hele ni gange på ti år – og samtidigt med det, har han også formået at være på toppen i adskillige andre stævner på både den halve og den hele distance.

Kigger vi tilbage til sidste år vandt Schildknecht (naturligvis) IRONMAN Switzerland, blev nummer 15 på Hawaii, nummer syv i IRONMAN Brazil og nummer ni i IRONMAN South Africa.

Sidste år kørte schweizeren ingen konkurrencer på 70.3-distancen, men kigger vi et par år tilbage, så skal der ikke være nogen tvivl om at han måske hører allermest til på lige netop den halve distance. På den fulde distance er det nemlig nærmest kun IRONMAN Switzerland han har brilleret i, imens han har adskillige topplaceringer i 70.3-stævnerne på sit CV.

Kan Ronnie Schildknecht genfinde sin gamle 70.3-fart fra for et par år siden, så skal han nok betegnes som en oplagt podiekandidat. Sejren er dog nok ikke sandsynlig, men podiet vil han helt sikkert kunne ramme på en god dag.

Ronnie Schildknecht
Foto: IRONMAN

IRONMAN Danmark: Bare toppen af isbjerget

Det er ikke tit der er nyt fra IRONMAN Danmark om de mange spændende pro-navne der stiller til start i Helsingør, og et par gange har vi selv kunne opsnuse og afsløre nogle af de startende navne.

Det gjorde vi så sent som for et par uger siden med først Ruedi Wild og Andreas Dreitz og senere hen Melissa Hauschildt. Og skal man tro IRONMAN Danmark, så er de to nye bekræftede navne blot toppen af isbjerget.

– “Det viser med al tydelighed hvor stort et mesterskab IRONMAN 70.3 Europamesterskabet er, og det er bare toppen af isbjerget af de to fantastiske pro-felter der stiller til start på både herre- og kvindesiden,” udtaler Frej Elbæk Schjeldal der er kommunikationschef i IRONMAN Danmark.

– “Der venter alle med interesse i triathlon en oplevelse ud over det sædvanlige den 18. juni i Helsingør. Og vi er enormt stolte over at præsenterer det mest prestigefyldte mesterskab nogensinde i Danmark.”

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply