En ung ukrainsk paratriatlet er omkommet efter et sammenstød med en bil under et træningspas i hjemlandet Ukraine i slutningen af juni.

Det skriver ETU på deres hjemmeside.

Atleten der er tale om er Alona Savchenko, der i sin relativt korte karriere, har opnået adskillige topplaceringer i blandt andet ETUs officielle europamesterskaber og i ITU World Paratriathlon Series. Hun stillede op i paratriathlon-kategorien WPT4.

Under sit cykelpas fulgtes Alona med landsholdskollegaen Andrey Kutasov, der også blev ramt af bilen. Han overlevede dog, men er fortsat indlagt på hospitalet her en måned efter.

Føren af bilen blev umiddelbart efter sammenstødet anholdt af politiet, men årsagen til uheldet er ikke offentligt kendt.

Alona Savchenko blev 22 år.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply