Der var spænding lige til det sidste da der i søndags blev kørt KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2017 i Helsingør.

Både hos herrerne og kvinderne skulle vi helt frem til det afsluttende løb før der kom tegn hvem der skulle kåres som nye 70.3 europamestrer, for både på svømningen og cyklingen fulgtes en frontgruppe ad i begge felter, og selvom der blev kørt godt til på den tekniske cykelrute, var der ingen der lykkedes med at ryste sig fri.

På løbet afgjorde Michael Raelert og Annabel Luxford det til gengæld egenhændigt, hvor de efter kun få meter i løbeskoene distancerede samtlige af konkurrenterne, hvor ingen danskere helt kunne være med.

Til gengæld blev det til en sølvmedalje til Helle Frederiksen, imens Camilla Pedersen løb sig i mål på fjerdepladsen. Læs vores artikel fra dagen her.

Genoplev den store spænding fra søndagens race i videoen her i artiklen – og husk at vi løbende opdaterer med nye videoer på vores YouTube-kanal.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply