17.9 C
København, DK

/ Om Pastaparty.dk

Pastaparty.dk er din kilde til dugfriske nyheder primært fra den danske og internationale triathlon-verden. Vi giver dig de seneste nyheder om atleter, konkurrencer, resultater, portrætter og offcielle tiltag direkte fra hestens mule.

Bag Pastaparty.dk står Morten Falk Nielsen, som lige siden interessen for triathlon indtraf tilbage i 2012, har manglet en dansk nyhedstjeneste med fokus på særligt dansk triathlon.

Ideen til Pastaparty.dk opstod i august 2016, og allerede den 1. september samme år, gik sitet i luften i beta. Rygtet om vores hurtige spredning af nyheder, baggrundsstof og interviews blev hurtigt spredt, og således i vores første måneds levetid, opnåede vi et besøgstal på 6.347 besøgende.

Siden da har besøgstallet kun været stødt stigenede, ligesom vi stille og roligt har fået tilført skribenter, som i op til flere timer hver uge, knokler for at opfange og skrive spændende nyheder. Du kan i øvrigt se det fantastiske team i bunden af denne side.

Det er det erklærede mål, at Pastaparty.dk skal være den største danske go-to kilde når danske triathlon-interesserede skal opdateres på de seneste nyheder og portrætter indenfor triathlon. Og med den kurs vi har haft indtil nu, kan vi kun se, at det er lige præcis den vej vi går.

Ønsker du at komme i kontakt med Pastaparty.dk, benyt da vores kontaktside her.

Ønsker du at tippe Pastaparty.dk om nyheder eller sende en pressemeddelelse, benyt da vores Tip en nyhed-side her.

Ønsker du at annoncere på Pastaparty.dk, og dermed nå direkte ud til vores mange triathlon-interesserede brugere, kan du læse mere om annoncering på Pastaparty.dk her.

[td_block_social_counter custom_title=”HOLD KONTAKTEN” facebook=”pastapartydk” facebook_app_id=”1795504557330977″ facebook_security_key=”48ddcef810b49ffe150ed31c544dba9a” facebook_access_token=”1795504557330977|_q9ayqkPFf4mpiUSCvTzJZ0Zo6w” twitter=”Pastapartydk” instagram=”pastapartydk” open_in_new_window=”y”]

Tilmeld dig vores mailliste og vær den første til at blive underrettet når der sker nye ting på Pastaparty.dk – det tager kun 30 sekunder!

Redaktionen

Maria Knudsen er skribent på Pastaparty.dk
Maria Knudsen

Skribent og Reporter

Asbjørn Riis
Asbjørn Riis

Skribent

Alexander Bojsen
Alexander Bojsen

Skribent

Ida Fahrenholtz
Ida L. Fahrenholtz

Kost- og ernæringsskribent

Kunne du tænkte dig, at blive en del af vores fantastiske team? Så kan du læse mere om mulighederne her.