11.6 C
København, DK
lørdag, oktober 24, 2020

Om Pastaparty.dk

Morten Falk Størling står bag Pastaparty.dkPastaparty.dk er din danske triathlon kalender, med alle de danske stævner indenfor triathlon, duathlon og alle de andre grene af multisport, der hører under Triatlon Danmark og ITU (International Triathlon Union).

Vi ved, at det kan være svært at danne sig et samlet overblik, over alle de danske stævner. Og det er derfor, vi arbejder så hårdt på, at holde kalenderen opdateret.

Pastaparty.dk er fuldstændigt gratis at bruge. Derfor vil du af og til også støde på et par annoncer, der er vigtige for, at vores kalender hele tiden kan holdes opdateret.

Bag kalenderen på Pastaparty.dk, står Morten Falk Størling.

Var der ikke engang, hvor Pastaparty.dk var mere end blot en kalender?

Jo, der var engang, hvor Pastaparty.dk var en kæmpestor portal med nyheder om triathlon fra både ind- og udland. Det var dog et gigantisk arbejde at holde Pastaparty.dk opdateret med nyheder, uden at der var økonomi i det.

I januar 2019 blev det derfor offentliggjort, at Pastaparty.dk ville lukke ned for sine aktiviteter.

I efteråret 2020 blev den populære kalender genoplivet, så alle de danske triatleter, igen har nemt ved at finde fremtidige stævner på dansk jord. Den gamle kalender var én af de mest populære dele af det gamle Pastaparty.dk.

Det gør mig derfor glad, at jeg endnu engang giver jer mulighed for, at fremsøge danske stævner på Pastaparty.dk.

Samtlige af de gamle nyhedsartikler, klummer m.m. kan fortsat findes her pĂĄ hjemmesiden. Du finder det hele her.

X