På trods af at være et mindre stævne, lykkedes det i dag NyborgTri 4-18-4 at have besøg af et par stærke navne. Særligt i kvindefeltet var der fornemt besøg, da landsholdstriatleten og Danmarksmesteren på kortdistance Alberte Kjær kom forbi og i øvrigt tog sig en forventelig sejr. I herrefeltet var det Martin Kjølby Jørgensen der trak det længste strå.

Vi har ikke set meget til Alberte Kjær (Fredericia Triathlon Team) i denne sæson, da hun desværre har været plaget af problemer med et par lår der spænder op og går i kramper under hård belastning.

I dag var hun dog til start i NyborgTri 4-18-4, der som navnet antyder, blev kørt på distancen 400 m svømning, 18 km cykling og 4 km løb. Alt sammen med udgangspunkt lige udenfor Hotel Nyborg Strand.

Alberte Kjær tog sig også en overbevisende sejr efter at have ført op af vandet og derefter forsvaret sig på de 18 kilometer cykling. Det var dog tæt på at Karoline Hemmsen (Odense Triathlon Klub) havde fået kontakt tæt på T2, men sådan gik det ikke, og så kunne Kjær ellers trække fra på de afsluttende fire kilometer løb.

Det blev dermed Alberte Kjær der var første kvinde over målstregen, imens Karoline Hemmsen tog sig af andenpladsen og Dorthea Jørgensen af sidste podietrin.

I herrernes race var det en lidt anden historie, da en lille gruppe ført an af Michael Rasch (Nyborg Triathlon Klub) fik slået et hul på svømningen. Positionerne skiftede dog hurtigt på cykelruten, hvor Christian Jersild Jensen (Aarhus 1900 Triathlon) satte godt gang i kedlerne og dikterede farten i fællesskab med Martin Kjølby Jørgensen (Odense Triathlon Klub).

Det hele skulle dermed afgøres på løbet, hvor Martin Kjølby Jørgensen lige var en anelse hurtigere end Christian Jersild Jensen. De to besatte dermed de to øverste podietrin, imens der skulle gå lidt over et minut før Christoffer Louis Heick (Odense Triathlon klub) kom i mål på tredjepladsen.

Resultater NyborgTri 4-18-4 2017

Kvinder

1 Alberte Kjær Pedersen, Fredericia Triathlon Team, 00:51:17
2 Karoline Hemmsen, Odense Triathlon Klub, 00:53:57
3 Dorthea Jørgensen, 00:55:03
4 Signe Inglev, Odense Triathlon Klub, 01:02:41
5 Sanne Stjernholm Andersen, Odense Triathlon Klub, 1:03:33

Herrer

1 Martin Kjølby Jørgensen, Odense Triathlon Klub, 00:49:49
2 Christian Jersild Jensen, Aarhus 1900 Triathlon, 00:50:13
3 Christoffer Louis Heick, Odense Triathlon Klub, 00:51:26
4 Martin Madsen, Nyborg Triathlon Klub, 00:51:48
5 Boris Bjulver, Fredericia Triathlon Team, 00:55:53

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply