Foto: KongsgaardFoto
- Annonce -

Generalprøven på ét af Danmarks mest populære tri-stævner, blev kørt i går. Her var det nemlig tid til Karrebæksminde Duatlon, der endte med Martin Batenburg og Julie Kristensen som vindere. 

Det var ellers med stærke felter til start hos både herrerne og kvinderne, hvor den forsvarende vinder Morten Falk Jørgensen jagtede endnu en sejr.

Sådan så det da også længe ud til at skulle ske. Jørgensen førte nemlig an gennem cyklingen og var første mand i T2, men kun én kilometer fra målstregen, kom den hurtigtløbende Martin Batenburg flyvende bagfra.

Martin Batenburg gik forbi og krydsede målstregen som første mand, imens Morten Falk Jørgensen tog sig af andenpladsen og Nicklas Hammerstrand af tredjepladsen.

Hos kvinderne var det et andet scenarie de fremmødte fik at se. Her bragte Julie Kristensen sig nemlig i front allerede under første løbetur, stillede cyklen som første kvinde og løb derefter i mål som vinder i kvindernes race.

Kvindernes 2’er blev Anja Riis Petersen og 3’eren blev Christina Falck.

Resultater Karrebæksminde Duatlon 2018

Herrer

1 Martin Batenburg, 0:58:38
2 Morten Falk Jørgensen, Haretri, 0:59:15
3 Nicklas Hammerstrand, Triplenorth, 1:00:04
4 Tobias Dahl Thomsen, GTC-Bulls, 1:00:07
5 Asbjørn Riis, KTK86, 1:00:23

Kvinder

- Annonce -

1 Julie Kristensen, Klub Elverdalen, 1:14:21
2 Anja Riis Petersen, Tri Club Denmark, 1:17:33
3 Christina Falck, 1:19:36
4 Anna Serop, HGATM, 1:20:22
5 Sarah Nielsen, Stevns Tri Klub, 1:20:46

Alle resultater fra Karrebæksminde Duatlon 2018 kan ses her.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Skriv et svar