Her til aften blev der afholdt KMD 4-18-4 triathlon i Helsingør, hvor der både var plads til dyre enkeltstartcykler med pladehjul og motionister på hverdagscykler, der kom for at få deres førte triathlon oplevelse. Første mand til at krydse målstregen var Andreas Schönrock, mens den hurtigste kvinde var Tina Jhonstadt Ernst.

KMD 4-18-4 triathlon i Helsingør blev afholdt i forbindelse med weekendens Ironman 70.3 European Championship. De 400m havsvømning blev tilbagelagt i Helsingør på en afkortet del af Ironman 70.3 European Championship svømmreruten, Continental cykelruten var en hurtig ud-hjem-strækning på 9 km, der skulle gennemføres to gange, mens løbe ruten bestod af to omgange på to kilometer. Både distancen og ruten er særdeles motionsvenlig og danner grundlag for en god triathlon oplevelse, men den indbyder også til fuld fart hos de mere garvede triatleter.

Andreas Schönrock hurtigste herre

Med dagens hurtigste svømmetid, en hurtigcykling med 43,87 km/t og et solidt afsluttende løb sikrede den erfarne triatlet Andreas Schönrock (KTK86 / Harreskovens Triathlonklub) sig første pladsen hos herrerne. Ind på anden pladsen kom den unge triatlet Fredrik Holm Vester (KMD). Trods et stærkt afsluttende løb måtte Fredrik se slået med 1 minut og seks sekunder. Tredeje pladsen gik til Mark Tranto, der havde yderligere 2 minutter og 19 sekunder op til vinderen.

Jorid Katrine Gjertsen hurtigste kvinde

Jorid Katrine Gjertsen (Trinord) indtog første pladsen hos kvinderne med en samlet sluttid på 1:01:14. Kun 23 sekunder langsommere var Jannie Prehn (Cisco), der trods hurtigste løbetid hos kvinderene måtte tage til takke med anden pladsen. Tredje Pladsen gik Tenna Larsson (Tri Club Denmark).

(Der forekommer forvirring omkring kvinderenes resultatliste og oplysningerne er endnu ikke bekræftet.)

Resultater KMD 4:18:4 Helsingør 2018