Der skulle ikke gå længe fra OL-svømmeren Lotte Friis havde lagt karrieren som professionel svømmer på hylden, før hun har en anden sportsgren i kikkerten; Triathlon.

Det er ikke mere end en uges tid siden OL-svømmeren Lotte Friis annoncerede i en pressemeddelelse at hun indstiller sin professionelle svømmekarriere. Som det er med elitesportsfolk har de dog ofte svært ved at sidde stille efter endt karriere, og tilsyneladende er det det samme der er sket for den tidligere svømmer.

I et interview med Ekstra Bladet før gallapremieren på filmen ‘The Finest Hour’ har hun nemlig udtalt, at triathlon meget vel kan gå hen og blive det næste store projekt.

– “Jeg tror, at noget meget naturligt vil være at lave noget triatlon. På lidt motionistplan. Jeg skal da helt sikkert holde mig i form. Det tror jeg ikke, at jeg kan lade være med, når jeg har været elitesportsudøver i over 14 år,” har Lotte Friis udtalt til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets journalist stiller derefter spørgsmålet, om hun med en karriere som professionel svømmer også har cykling og løb liggende lige til højrebenet. Og til det svarer hun at det er det umiddelbart ikke.

– “Nej, jeg har været ret meget i vandet. Så nej,” fortalte hun samtidigt med at hun afslørede, at ét af de næste stor mål er at lave en Ironman.

Lotte Friis er gået på svømmepension med adskillige VM-medaljer på CV’et og formåede også at vinde en enkelt OL-medalje da hun vandt bronze i 800 meter fri i Bejing.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply