Der var kun fire danskere til start i det benhårde og kølige IRONMAN Wales i søndags. Men ikke desto mindre, endte det alligevel med et par flotte danske age group-resultater. Allerbedst gik det for Jens Grønbek, der sejrede i aldersklassen M35-39. 

Det gjorde han på ganske overbesidende vis, ved allerede fra svømningen at have bragt sig i front. De 3800 m svømning blev nemlig tilbagelagt i tiden 0:55:27, og så fulgte han ellers op med en ligeså stærk cykling, hvor han også satte hurtigste cykelsplit.

Det gjorde han i tiden 5:33:11, hvilket må siges at være en ganske hurtig tid, taget i betragtning af cykelrutens både tekniske og kuperede vanskeligheder.

Dermed kunne Jens Grønbek tage hul på det afsluttende marathon med en føring på 6-7 minutter til sin nærmeste konkurrent. Og da han efterfølgende også fulgte op med hurtigste løbesplit, så var der ingen tvivl om at Jens Grønbek blev vinder af M35-39.

Samtidigt sikrede Grønbek sig også titlen som dagens hurtigste age grouper. Og så blev det naturligvis også til et sikkert Kona-slot, ligesom Per Hussmann også skaffe sig sådan ét med en sjetteplads i M50-54.

Danske resultater IRONMAN Wales 2017

M35-39

1 Jens Grønbæk, 9:50:47

M45-49

149 Henrik Kristensen, 14:21:30

M50-54

6 Per Hussmann, 11:24:29

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply