Her to måneder før IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør fra 15 til 18 juni, er der udsigt til at IRONMAN for første gang nogensinde kan melde udsolgt til de fire største IRONMAN konkurrencer i Norden.

KMD IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, IRONMAN 70.3 Jönköping, IRONMAN Kalmar og KMD IRONMAN Copenhagen. Det er rækkefølgen på de fire største IRONMAN race i Norden, og i år er der udsigt til, at IRONMAN kan melde udsolgt til alle fire konkurrencer. Det vil være første gang:

”I Kalmar og København er for længst udsolgt. Det samme er ved at ske til KMD IRONMAN 70.3 European Championship selv efter vi har udvidet med 400 ekstra pladser, og meget skal gå galt hvis ikke det samme sker til IRONMAN 70.3 Jönköping,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN i Norden.

Handler om kvalitet i afviklingen og flotte ruter

Årsagen til IRONMANs succes skal ifølge Frej Elbæk Schjeldal findes i race setup og flotte ruter:

”Først og fremmest er det fantastisk for triatlonsporten, at så mange har lyst til at tage del i de fire store skandinaviske IRONMAN stævner. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at årsagen til den nuværende succes, skal findes i, at deltagerne sætter pris på, at vi bruger så mange kræfter på at afviklingen virkelig fungerer og at vi er lykkedes med, at udvikle nogle virkelig sceniske ruter, som giver noget igen til deltagere og publikum. Det SKAL være en oplevelse udover det sædvanlige, at gennemføre en IRONMAN eller en IRONMAN 70.3,”

Europamesterskab skal hæve overliggeren for dansk triatlon

Når Danmark om to måneder er vært for det største og mest prestigefyldte triatlonmesterskab nogensinde i Skandinavien KMD IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, håber IRONMAN at det vil være med til, at hæve overliggeren for dansk triatlon:

”På rigtig mange plan håber vi, at Europamesterskabet i IRONMAN 70.3 vil medvirke til, at hæve overliggeren for dansk triatlon. Danske pro’er og talenter bliver udfordret som aldrig før på dansk grund, arrangører og værtsbyer får forhåbentlig også god inspiration til niveauet for afvikling og opbakning fra tilskuere. Og så håber vi, at deltagerne virkelig oplever forskellen på en IRONMAN og andre konkurrencer,” siger Frej Elbæk Schjeldal, der også har en kort kommentar til de mange pro’er der de seneste uger har meldt deres ankomst til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet:

”Det er præcis som vi havde håbet. Det er cremen af cremen der kommer til Helsingør. Intet sted i Europa i år bliver konkurrencen så hård på distancen som i Helsingør fra 15 til 18 juni. Og vi glæder os til at præsenterer det stærkeste felt nogensinde i Danmark og det største og mest prestigefyldte mesterskab nogensinde i Danmark på distancen.”

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply