I starten af juli, blev Katrine Brock fra Sønderborg, Ironman europamester i Frankfurt i age group 18-25. I lørdags, kronede hun så sæsonen af, med en flot bronzemedalje på Hawaii.

Vi har fanget Katrine til en kommentar ovenpå sin flotte tredjeplads.

Forventet at det ville blive en udfordring

Med en titel som europamester på Ironman distancen, var Katrine Brock en af dem, som man skulle holde øje med, i kvindernes age group 18-24. Men selv efter at have gennemført flere Ironman stævner, var Katrine godt klar over at racet i Kona ville blive anderledes end de andre Ironmans.

– “Inden afrejse havde jeg forventninger til, at det ville blive en udfordring, udover det sædvanlige. En dyst mellem modernatur og atleten.”

Kroppen blev udfordret både fysisk og psykisk

Én ting er de forventninger man har på forhånd. En anden ting er så, om disse forventninger, viser sig at stemme overens med virkeligheden. Og det gjorde de, i følge Katrine Brock, i allerhøjeste grad.

– “Det var en kæmpe oplevelse, at køre på lavaøen, blandt verdens bedste atleter,” forklarer Katrine og fortsætter;

– “Mine forventninger blev indfriet til fulde. Dagen var ligeså hård som håbet og kroppens fysiske, og i særdeleshed psykiske formåen, blev i den grad udfordret. Jeg nød hver og én kilometer og hvert og ét indtryk ude på ruten.”

Tredjeplads var kronen på værket

Efter at være kommet op af vandet som nummer 24 i tiden 1:17:58, satte Katrine Brock fut på lokomotivet og kørte sig på cyklen, op på tredjepladsen, i dagens næsthurtigste cykeltid. På det afsluttende marathon, holder Katrine, med dagens tredjehurtigste marathonsplit, konkurrenterne bag sig. Og faktisk havde hun i mål under ét minut til sølvmedaljen.

Efter så flot et race, ville de fleste af os, nok slå helt ud med armene. Selv er Katrine Brock en anelse mere beskeden om sin egen præstation i Kona.

– “At indsatsen rakte til en tredjeplads, det var kronen på værket,” slutter Katrine stolt –  men beskedent – sin reaktion til os.

Et stort tillykke med Katrines flotte bronzemedalje, skal i hvert fald lyde herfra!

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply