Ét af de større danske duathlon-stævner blev i dag kørt i form af Karrebæksminde Duathlon, hvor Lillan Sindahl Glümer og Morten Falk Jørgensen sejrede hos henholdsvis kvinderne og herrerne. 

Der er for alvor ved at komme gang i den hjemlige sæson, hvor der tidligere i dag blev kørt Karrebæksminde Duathlon i den sydsjællandske havneby Karrebæksminde. Distancen bød på 4 kilometer løb, 20 kilometer cykling og 4 kilometer løb, og hos kvinderne var det Lillan Sindahl Glümer der var den hurtigste, imens Morten Falk Jørgensen viste sig at være den hurtigste herre.

Lillan Sindahl Glümer hurtigst hos kvinderne

I kvindernes race i dette års Karrebæksminde Triathlon var der ingen der kom i nærheden af vinderen Lillan Sindahl Glümer. Hun tog teten allerede fra start og fik på de første 4 kilometer løb åbnet et forspring på mere end et minut til de nærmeste forfølgere, og så fik hun ellers udbygget det forspring på både cyklingen og på det afsluttende løb.

Glümer sluttede af med tiden 1:09:08, og det var lige lidt over fem minutter hurtigere end dagens nummer to Nynne Desiree Mortensen, der sluttede i tiden 1:14:15. Heller ikke andenpladsen var der meget konkurrence om, da Mortensen kom i mål 3,5 minut før Janne Holstein Pehrson, der måtte bruge 1:17:49 på at gennemføre dagens udfordringer med en tredjeplads som resultat.

Morten Falk Jørgensen hurtigst hos herrerne

Imens der var relativt stor spredning blandt podietagerne hos kvinderne, så forholdte det sig helt anderledes hos herrerne. Morten Falk Jørgensen endte som vinder med lidt over et minut til Lars Peter Bloch på andenpladsen, imens Jan Hedenskog Mårtensen på tredjepladsen var lidt over fire minutter efter Jørgensen i mål.

Det så dog til at starte med ud til at det skulle være Lars Peter Bloch der ville tage sejren, da han på de første fire kilometer løb fik opbygget et forspring på næsten et minut til de nærmeste forfølgere. Morten Falk Jørgensen havde dog noget mere fart på cyklen end de øvrige, og det udnyttede han til at avancere fra fjerdepladsen til at være den førende med et minuts tid til Lars Peter Bloch i T2 – og på de afsluttende fire kilometer løb lykkedes han med at holde afstanden ned til Bloch på omkring et minut.

Jørgensen endte dermed som vinder i tiden 1:00:08, imens Lars Peter Bloch var 1:01:16 om at tilbagelægge ruten og Jan Hedenskog Mårtensen var 1:04:24 om det samme.

Resultater Karrebæksminde Duathlon 2017

Kvindernes resultater

1 Lillan Sindahl Glümer, 1:09:08
2 Nynne Desiree Mortensen, 1:14:15
3 Janne Holstein Pehrson, 1:17:49
4 Julie Kristensen, 1:19:14
5 Maria Kring, 1:21:33

Herrernes resultater

1 Morten Falk Jørgensen, 1:00:08
2 Lars Peter Bloch, 1:01:16
3 Jan Hedenskog Mårtensen, 1:04:24
4 Emil Fitzner, 1:06:07
5 Martin Højgaard, 1:06:33

Alle resultater fra Karrebæksminde Duathlon 2017 kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

2 KOMMENTARER

  1. Til lykke med sejren Morten Falk og de øvrige seje vindere – og tak for de korte og klare rapporter derudefra – det er sjovt lige at føle lidt med som gammel tri’er 🙂 Som et PS! var distancen vist 4K-20K-4K i Karrebæksminde … ellers var manges tider ikke blot temmelig gode – men fremragende … 😉

    • Hej Kenneth, velbekomme 🙂 Må da vidst hellere se at få rettet i distancen. Mvh Morten – Pastaparty.dk

Leave a Reply