Ingen af de to Raelert-brødre ser ud til at komme til start i Kona til oktober. Først meldte Andreas Raelert sig ud af kampen, og nu gør lillebror Michael meget vel det samme, efter at have trukket sig fra IRONMAN Hamburg i morgen.

Det er sygdom der får Michael Raelert til at trække sig fra morgendagens IRONMAN Hamburg, der i øvrigt er den allerførste udgave af et stævne der ventes at blive blandt de største i verden indenfor de næste par år.

Når Michael ikke stiller til start i Hamburg, betyder det samtidigt at han får unægteligt svært ved at skaffe de sidste point til at kvalificere sig til Kona i år.

– Jeg er utroligt frustreret. Jeg kan ikke selv tro det. Jeg ville elske at være hovedpersonen i den første udgave af IRONMAN Hamburg. Hamborg betyder meget for mig som atlet, og det har kun gjort beslutningen endnu hårdere, fortæller Michael Raelert i en pressemeddelelse.

Tidligere i år flyttede Raelert til Hamborg, så på en måde kan man sige at morgendagens IRONMAN ville være et hjemmebanerace for tyskeren, der i denne måned kan fejre sin 37 års fødselsdag.

Det var under en træningstur fredag morgen at Michael Raelert forstod hentydningen fra sin egen krop. Han følte sig feberramt og havde ingen power i benene, og det fik ham umiddelbart efter til at trække sig.

Med Raelert ude af spillet, ser det umiddelbart ud til at Markus Fachbach overtager favoritrollen, tæt forfulgt af Horst Reichel og Michael Goehner.

I kvindernes race hviler alle øjne på Eva Wutti, der blev suveræn vinder af IRONMAN Austria mindre end et år efter at være blevet mor. Hun kommer dog til at få hård konkurrence af en anden stærk løber i kraft af Kristin Moeller, imens Daniela Sämmler også forventes at spille Wutti et pus.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply