Det er en af de mest populære IRONMAN-stævner blandt de danske langdistance-triatleter, men måske det spanske IRONMAN Barcelona – der indtil i går var planlagt til søndag den 1. oktober – nu får sig lidt af et hak i tuden. 

På grund af den katalanske uafhængigheds folkeafstemning, har arrangørerne nemlig været nødsaget til at rykke terminsdatoen en enkelt dag frem, sådan at raceday bliver lørdag den 30. september i stedet.

Sidste år var der 65 danskere til start i Barcelona, og på starlisten til i år, er der 56 danske navne registreret. Og de skal måske nok forberede sig på at rejse til Barcelona (nærmere bestemt Calella) en dag tidligere.

Arrangørerne bag IRONMAN Barcelona oplyser på deres Facebook-side, at samtlige tilmeldte atleter i løbet af i går har modtaget en mail om ændringen, og ændringen er en realitet på grund af den nylige offentliggørelse af det katalanske uafhængigheds folkevalg. En dato der netop er blevet offentliggjort, og som dermed – i følge vores kilder – gør at det lokale politi er nødsaget til at fokusere på valget.

I stedet for helt at aflyse, bliver IRONMAN Barcelona dermed rykket én dag frem.

Du kan se arrangørernes originale Facebook-opslag herunder:

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply