Anden afdeling af dette års kinesiske STC Triathlon Series blev i weekenden kørt med ikke mindre end tre danske podiepladser; én førsteplads, én andenplads og én tredjeplads. 

For et par uger siden sejrede den danske IRONMAN verdensmester Katrine Amtkjær Nielsen og Lars Bergmann i 1. afdeling af STC Triathlon Series 2017 i Kina. Og i weekenden var de begge til start i 2. afdeling i Jinshan City Beach.

Katrine Amtkjær Nielsen fulgte op på 1. afdelings resultat og sejrede i tiden 2:15:43 over den olympiske distance. Lars Bergmann måtte til gengæld træde et enkelt podietrin ned, da han med sluttiden 2:26:31 løb i mål på andenpladsen.

Katrine og Lars var dog ikke de eneste danskere der klarede sig fremragende, da Allan Sand – der ligesom Katrine og Lars er bosat i Shanghai – kørte sig ind på podiets nederste trin i tiden 2:34:21.

Næste afdeling af STC Triathlon Series bliver kørt i Changshu den 11. juni.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply