Årets tredje og næstsidste afdeling af dette års Club La Santa Sprint Cup’en blev her til aften kørt ved Furesøen, hvor Christina Svejstrup og professionelle Allan Steen Olsen var mærkbart hurtigere end konkurrenterne.

Med et par varme danske sommerdage bag os, var vejret i dag lidt køligere da der her til aften blev kørt tredje afdeling af dette års Club La Santa Sprint Cup’en ved Furesøen. Både hos herrerne og hos kvinderne blev det til nogle ganske suveræne vindere, da både Allan Steen Olsen og Christina Svejstrup vandt med et par minutter til de nærmeste konkurrenter på sprintdistancen 750-20-5.

Allan Steen Olsen vandt hos herrerne

I herrernes race var professionelle Allan Steen Olsen ganske suveræn, hvor ingen af konkurrenterne rigtigt kunne stille noget op – i hvert fald ikke da de først havde sat sig på cyklen.

Allan var nemlig ikke første mand oppe af vandet, hvor unge Scott Steenberg (aldersklasse 15-19 år) var klart den hurtigste svømmer med tiden 08:38. 40 sekunder skulle der herefter gå før en mindre gruppe med Allan Steen Olsen i spidsen fulgte trup, og på trods af en stærkt kørende Morten Falk Jørgensen på cyklen, så var Allan første mand i T2 med et forspring på omkring et halvt minut til de nærmeste forfølgere.

Herefter slutter han af med at løbe i hurtigste løbetid, og da nærmeste forfølger Morten Falk Jørgensen ikke havde samme fart på i løbeskoene, så var det Allan Steen Olsen der krydsede målstregen som første mand.

Morten Falk Jørgensen blev nummer to godt to minutter efter, imens Jens Grønbæk tog sig af sidste podietrin, rundt regnet fire minutter efter Allan Steen Olsen.

Christina Svejstrup hurtigst hos kvinderne

Også hos kvinderne blev det til en ganske suveræn vinder, da Christina Svejstrup vandt med lidt over to minutter til nummer to.

Hurtigste kvinde i vandet var ellers Tina Egekvist, men 20 sekunder senere kom Svejstrup på land, hvor hun derefter gav konkurrenterne baghjul på carbonhesten med hurtigste cykelsplit og en dertilfølgende føring på et par minutter i T2.

Bagved var der ellers hård konkurrence om placeringerne på cykelruten, men farten på Svejstrups cykel var bare dét hurtigere end de andres, og så skulle der virkeligt ske ting og sager hvis hullet op til Svejstrup skulle lukkes på løbet.

Sådan gik det ikke, og Christina Svejstrup kunne dermed lade sig hylde som vinder af kvindernes 3. afdeling af Club La Santa Sprint Cup’en 2017, imens Rikke Aaskov Christiansen med næsthurtigste løbesplit fik løbet sig ind på andenpladsen, 2:10 efter Svejstrup.

Sidste podieplads blev besat af Hanne Munk Pedersen der løb sig i mål med en margin på 3:13 op til vinderen.

Resultater 3. afdeling af Club La Santa Sprint Cup’en 2017

Herrer

1 Allan Steen Olsen, 0:58:59
2 Morten Falk Jørgensen, 1:01:01
3 Jens Grønbæk, 1:02:52
4 Scott Steenberg, 1:03:15
5 Morten Richardt, Kvik Tri Team, 1:03:25

Kvinder

1 Christina Svejstrup, OOBlife, 1:08:37
2 Rikke Aaskov Christiansen, Kvik Tri Team, 1:10:47
3 Hanne Munk Pedersen, Tri4, 1:11:50
4 Anette Bøgh Andresen, 1:13:16
5 Mia Mørkeby Johnsen, ALOT, 1:13:24

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply