Efter et brag af en sæson, med blandt andet OL-deltagelse, en fjerdeplads i en afdeling af World Triathlon Series og en samlet syttendeplads i samme serie, er danske Andreas Schilling nu blivet nomineret til en sportspris.

OL-deltagelse gjorde udslaget

Sportsprisen der er tale om, er prisen for Årets Sportsnavn i Andreas’ hjemby, Fredericia. På Fredericia Dagblads hjemmeside, står der, at Andreas’ OL-deltagelse har været absolut udslagsgivende for nomineringen – og kigger man på konkurrenterne til prisen, så er OL da også noget som vægter meget.

Konkurrenterne i opløbet om titlen som Årets Sportsnavn i Fredericia, er nemlig OL-sejleren Michael Hansen fra Fredericia Sejlklub og det lokale håndboldhold, Fredericia HK. Sidstnævnte har ganske vidst ikke været en tur forbi OL, men deres oprykning til 1. division.

Kigger vi ren og skær på Andreas’ nominering, skriver Dagbladet følgende;

– “Triatleten gik og overvejede sin karriere indenfor triathlon-sporten, da han i 2012 og 2013 fik ødelagt sine sæsoner på grund af sygdom og skader.

Men i 2016 fik han sin store drøm opfyldt ved at kvalificere sig til OL efter at have hevet en lang række store internationale resultater i land. Blandt andet fik han sølv ved World Cup’en på New Zealand.

Andrea Schilling blev nummer 28 i alt ved OL. Turneringen blev brugt til at tanke erfaring til kommende OL,” skriver Fredericia Dagblad om Andreas’ nominering til prisen som Årets Sportsnavn.

Hjælp Andreas med at vinde

I triathlon-kredse synes vi jo det er mægtigt fedt, at vi i år, havde en dansker med på startstregen i OL. Det heldige er, at vi nu også har mulighed for, at hjælpe Andreas med at vinde prisen.

Prisen som Årets Sportsnavn i Fredericia, er nemlig bestemt af læserne på Fredericia Dagblad. Så synes du at Andreas har fortjent at vinde? Så hjælp ham ved at gå ind her og stem: Du kan hjælpe Andreas, ved at stemme på ham her.

Om nomineringen til prisen, siger Andreas Schilling selv følgende;

– “Jeg er mega stolt over, at blive nomineret til årets sportsnavn i fæstningsbyen (Fredericia, red.),” skriver Andreas på Facebook.

Vil du lige læse op på Andreas’ sæson inden du afgiver din stemme, så har vi summeret hans 2016-sæson op i denne artikel.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply