Det har været en hæsblæsende periode for Andreas Schilling på det seneste. Dobbelt sejr i Super League Qualifier i Poznan og dermed også en samlet sejr og kvalifikation til Championship Series, en VM-guldmedalje i standard duathlon og nu også en niendeplads i det legendariske VM-serie race i Hamborg. 

Sidstnævnte klarede han i går, efter et race hvor der blev drejet godt og grundigt på gashåndtaget hele vejen fra start til slut. Et yderst actionpacket race.

Schilling kom op af vandet med hovedfeltet, befandt sig konstant blandt fronten af feltet på cyklen og sluttede til sidst af med et utroligt stærkt løb i en tid på 14:28 minutter.

Schillings afsluttende løb var kun 29 sekunder langsommere end vinderen Mario Mola, der løb sig fra feltet og op forbi en mindre udbrydergruppe bestående af Jonathan Brownlee, Vincent Luis og Kristian Blummenfelt.

Nummer to blev Vincent Luis og nummer tre blev Richard Murray.

I kvindernes race måtte den forsvarende verdensmester Flora Duffy for en gangs skyld se sig besejret, da franske Cassandre Beaugrand sejrede foran tyske Laura Lindemann og amerikanske Katie Zaferes.

Flora Duffy blev nummer 10.

Senere i dag er det tid til VM i mixed relay, hvor Danmark er til start med Andreas Schilling, Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær.

Resultater ITU World Triathlon Series Hamburg 2018

Herrer

1 Mario Mola, Spanien, 0:53:24
2 Vincent Luis, Frankrig, 0:53:29
3 Richard Murray, Sydafrika, 0:53:32
4 Jonathan Brownlee, Storbritannien, 0:53:36
5 Jacob Birtwhistle, Australien, 0:53:42

9 Andreas Schilling, Danmark, 0:53:55

Kvinder

1 Cassandre Beaugrand, Frankrig, 0:58:06
2 Laura Lindemann, Tyskland, 0:58:36
3 Katie Zaferes, USA, 0:58:37
4 Nicola Spirig, Schweitz, 0:58:42
5 Kirsten Kasper, USA, 0:58:44

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply