Det australsk-amerikanske IRONMAN-par Mirinda Carfrae og Tim O’Donnell har annonceret at de venter deres første barn senere i år – nærmere bestemt den 10. august.

Australske Mirinda Carfrae er en af de mest kendte ansigter indenfor IRONMAN-triathlon, hvor hun har svømmet, cyklet og løbet sig til flere VM-titler og IRONMAN World Championship-podiepladser. Deriblandt har Carfrae vundet IRONMAN-verdensmesterskabet på Hawaii hele tre gange.

Amerikanske Tim O’Donnell er derimod bedst kendt for at kunne stille sig på det sidste podietrin i IRONMAN World Championship i 2015, og så plejer han også at blande sig helt fremme i de fleste af de IRONMAN-stævnerne han deltager i.

Det australsk-amerikanske par er bosat i det amerikanske tri-mekka Boulder i Colorado.

– “Forbereder en helt anden form for skiftezone,” skrev både Carfrae og O’Donnell på deres sociale profiler i torsdags, ledsaget af et billede.

Flere andre tri-par venter barn i år, hvor kvinderne Gwen Jorgensen, Nicola Spirig og Liz Blatchford er blandt de mest kendte.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply