Det er et yderst fornemt selskab Maja Stage Nielsen er kommet i. Som sponsoreret Sram-triatlet, deler hun nu udstyr og prestige med store navne som Jan Frodeno, Sebastian Kienle, Brownlee-brødrende og Mirinda Cafrae.

Udstyrsproducenten Sram har netop offentliggjort hvilke triatleter der i denne sæson, modtager støtte i form af udstyr. Og uden at vide det, muligvis også cool cash. Og set med danske briller, er det en ganske interessant liste den tysk-amerikanske udstyrsfabrikant kommer med.

Blandt mange prominente navne, finder vi nemlig danske Maja Stage Nielsen, der efter en tolvteplads i sin Kona-debut sidste år og adskillige podieplaceringer i både større og mindre internationale stævner og mesterskaber, i år kan blære sig med at køre med Srams eTap-gear, Quarq wattmåler og Zipp-hjul.

Og det er altså ikke nogle helt små navne Maja er kommet i selskab med.

Tidligere Kona-vindere som Jan Frodeno, Mirinda Carfrae og Sebastian Kienle er at finde på listen, ligesom også Brownlee-brødrende, ITU VM-sølvvinder Ashleigh Gentle og Helsingør 2017-vinderen Annabel Luxford er blandt de prominente navne.

Verdensklasseudstyr til verdensklassetriatleter

Maja Stage Nielsen og de i alt 22 andre internationale triatleter der er Sram-støttede i den kommende sæson, får producentens bedste udstyr stillet til rådighed. Det vil sige at de som minimum alle kommer til at køre på Zipp-hjul og med Quarq wattmålere.

Derudover er det lidt forskelligt hvilket gearsystem de enkelte kommer til at køre med. Maja kommer til at køre med det elektroniske eTap-gearsystem sammen med navne som Frodeno, Kienle og Carfrae, imens Brownlee-brødrende kører med delvist Force 1 og eTap.

Australske Josh Amberger kommer til at køre på den almindelige Red-gruppe, imens amerikanske Haley Chura kommer til udelukkende at køre på Force 1.

For Maja Stage Nielsens vedkommende, kommer Sram-udstyret til at blive monteret på hendes Cervelo-cykler.

Se den komplette liste herunder:

Foto: Sram
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply