Her følger programmer til uge 10. I programmerne vil der være referencer til fem forskellige teknikøvelser. Du kan se hvordan de enkelte øvelser skal udføres her.

Programmerne er lavet med udgangspunkt i en svømmer der svømmer ret hurtigt – nemlig omkring 1.30/100m på 1500 fri på kortbane. Det er gjort fordi det er lettere at trække lidt fra i programmerne end selv at ligge til. De fleste motionister svømmer en del langsommer og derfor skal starttider og distance også tilpasses efter niveau. Når du korter ned i programmerne så lad teknik-delen være og kort ned på de lange aerobe serier.

I denne uge er der tre programmer i alt. De to første programmer ligger fokus på teknik, mens det tredje program er basis aerob træning. Hvis du svømmer alle tre pas så vær meget koncentreret om at finde en god teknik og arbejdsrytme på de to første pas som du bør kunne svømme med stort fysisk overskud og se om du kan holde fast i den gode teknik i det hårde tredje pas.

Svømmeprogrammer til uge ti i 2017

Du finder svømmeprogrammerne for uge ti i en PDF-fil her (åbner i nyt vindue). Bemærk at der findes beskrivelser af de tekniske betegnelser på sidste side i PDF’en.

Alle svømmeprogrammer

DEL
Jesper Von Seelen er træner i Frederica Tri Team, træner og ejer af Trioptima og er en yderst erfaren herre i dansk triathlon, hvor han har været med fra start - blandt andet med en far, som var med til at arrangere de første stævner i Danmark.

Leave a Reply