Vi havde måske godt lidt set det komme efter det nyopståede TriStar Triathlon annoncerede Fabian Cancellara som partner. Men i søndags skete det så; den pensionerede cykelstjerne fik sin debut på den schweiziske tri-scene.

Det skete netop i TriStar Triathlon Series’ comeback-event i det østlige Schweiz, der sjovt nok også går under navnet TriStar Switzerland.

Der blev konkurreret over to forskellige distancer, hvor den længste var den såkaldte 111-distance (1000 m svømning, 100 km cykling og 10 km løb), imens den anden var det halve (500 m svømning, 50 km cykling og 5 km løb). Den har dog ikke noget officielt navn, men med TriStars tilbagetog, skal den nok komme til at gå under navnet 55.5.

Fabian Cancellara hoppede ikke direkte ud på den længste distance og tog sig i stedet den korte tur, hvor han kom i mål som nummer 14 i tiden 2:23:50.

Det var i omegnen af tyve minutter langsommere end vinderen Michel Stalder der vandt i tiden 2:04:14. Heller ikke på cyklen brillerede Cancellara, da han var mere end 10 minutter langsommere end Stalder på den tohjulede.

Om Fabian Cancellara fremover skal til at gøre sig i triathlon, er umiddelbart tvivlsomt. Mon ikke han mest af alt var til start at tiltrække det schweiziske publikum i TriStars storslåede comeback?

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply