Foto: Flugten til Hvalpsund Triathlon
- Annonce -

Det er ikke mere end et par år siden Tri-Danmark for første gang kunne stifte bekendtskab med Flugten til Hvalpsund. Og nu, med et totalt udsolgt stævne for 2018, har arrangørerne nu offentliggjort et nyt samarbejde med RaceMakers. 

Det skriver folkene bag Flugten til Hvalpsund selv på deres Facebook-side.

Ifølge Flugten til Hvalpsund-arrangørerne, passer terminsdatoen for næste års stævne perfekt for dem der skal køre DM på mellemdistancen. DM-stævnet foregår nemlig som en del af RaceMakers-stævnet Challenge Herning og er kun en uge efter der køres race i Hvalpsund.

– Racemakers, der er arrangør af Challenge stævnerne i DK, er begejstret for stævnet i Hvalpsund. Det er et fantastisk opvarmningstævne for blandet andet AG’er og Pro-triatleter da Danmarksmesterskabet i ½ Ironman afholdes weekenden efter i Herning. Sidste års vinder af Flugten til Hvalpsund fik således en flot anden plads til Europamesterskabet 2017, skriver arrangørerne af Flugten til Hvalpsund på Facebook.

Læs hele den officielle udmelding fra arrangørerne herunder.

Flugten til Hvalpsund er kendetegnet ved at være det eneste danske stævne, der foregår med start fra en færge.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar