Fynske Bank bliver titelsponsor for sommerens Multisport World Championships Festival. Sponsoratet er ydet af Fonden for Fynske Bank, og banken lægger navn til den store event, fordi de ønsker at støtte op omkring det lokalsamfund, som de er en del af. Samtidig giver Fynske Bank halv pris på deltagergebyret til 200 deltagere.

Når der til sommer skal afvikles fem verdensmesterskaber på Fyn, vil den store fynske lokalbank, Fynske Bank, blive nævnt mange gange. Banken har nemlig indgået et titelsponsorat i tråd med deres filosofi om at være en aktiv medspiller i det lokalsamfund, som de er en del af.

Titelsponsor med lokalt engagement

Med titelsponsoratet tager multisportsfestivalen nu navneforandring til Fynske Bank Multisport World Championships Festival, og det vækker glæde hos Sport Event Fyn, der sammen med Dansk Triatlon Forbund, Sport Event Denmark og værtsbyerne Odense, Middelfart og Svendborg er partnere på eventen.

 – Vi er rigtig glade for, at Fynske Bank vil lægge navn til den største sportsevent, der nogensinde har været på fynsk grund. Vi har ledt efter en titelsponsor med et lokalt engagement på hele Fyn, og her er Fynske Bank den helt ideelle samarbejdspartner, siger Jakob Staun, chef for Sport Event Fyn.

Hos Fynske Bank er der også stolthed over den nye aftale, som er kommet i stand efter et sponsorat ydet af Fonden for Fynske Bank:

 – Jeg er stolt over, at vi hos Fynske Bank kan være med til at bakke op om en stor international sportsevent som multisportsfestivalen. Da det foregår i tre fynske byer, hvor vi også har filialer, så er det helt i tråd med vores filosofi om at støtte op omkring de lokalsamfund, som vi er en del af. Derfor er det helt oplagt at Fonden for Fynske Bank giver et sponsorat, og vi glæder os meget til at opleve multisportsfestivalen i juli, siger Petter Blondeau, direktør for Fynske Bank.

Udbyder startnumre med rabat

Som titelsponsor har Fynske Bank valgt at udbyde 200 startnumre til multisportsfestivalen til halv pris – 100 startnumre til Open Race i Aquatlon i Middelfart og ligeledes 100 startnumre til Open Race i Cross Triatlon i Svendborg. For at sikre sig et startnumre, skal man gå ind på bankens hjemmeside, www.fynskebank.dk, og følge instrukserne.

 – Multisportsfestivalen skal være en folkefest for alle, og ved at tilbyde rabat på nogle startnumre vil vi gerne invitere vores kunder og andre fynboer til at blive en del af festen og prøve kræfter med triatlon. Forhåbentlig bliver der rift om de 200 startnumre, siger Petter Blondeau.

Fynske Bank Multisport World Championships Festival afholdes fra 6.-14. juli, hvor der skal kåres verdensmestre i multisportsdisciplinerne duatlon, aquatlon, aquabike, cross triatlon og langdistance triatlon i byerne Middelfart, Svendborg og Odense. Du kan blive meget klogere på multisportsfestivalen på www.fyn2018.com.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply