Foto: ITU Media
- Annonce -

Selvom det ikke var en god dag for danske Andreas Schilling ved World Series i Edmonton, Canada, i lørdags, så kunne man som triathlon-fan stadig nyde hvad der foregik i både herrernes og kvindernes race, hvor en utroligt udfordrende rute kan smæk for skillingen.

Herunder har vi samlet et galleri fra det store slag, direkte (og med tilladelse) fra ITU.

 

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar