Det kører bare derudaf for paratriatleten Havard Vanthamar for tiden. For ikke længe siden hentede Havard en podieplads i en World Cup-afdeling i Besancon og for under en uge siden blev han verdensmester i duathlon. 

I går røg han så endnu engang på podiet i en World Cup-afdeling, da han blev en stærk 2’er i World Cup Magog i Canada. Vanthamars bedste personlige World Cup-resultat til dato.

Det var ellers med en svømningen der bød på ret så uroligt vand, der gjorde at det var en anelse sværere at orientere sig. Derfor svømmede Havard også lidt længere end oprindeligt planlagt.

Det afholdte ham dog ikke fra at komme op af vandet som 4’er, hvorefter han hurtigt får lukket hullet til 3’eren og derefter distanceret ham på cyklen.

Havard var dermed tredje mand til at stille cyklen i T2, og så gik den vilde jagt på de to foranliggende ellers ind. Den førende Jiachao Wang fra Kina var dog mere eller mindre umulig at nå op til, men til gengæld fik Havard fanget 2’eren Clint Pickin (Australien) på det afsluttende løb.

Australieren kunne ikke matche Havards løbetempo, og sådan gik det til, at Havard Vatnhamar opnåede sin karrieres bedste World Cup-resultat med en sølvmedalje.

Næste gang Havard står på startstregen, bliver det ved World Series i Edmonton. Det bliver første gang han skal køre paratriatleternes allerstørste scene.

Resultater Paratriathlon World Cup Magog 2018

PTS3 Herrer

1 Jiachao Wang, Kina, 1:04:17
2 Havard Vatnhamar, Danmark, 1:07:10
3 Clint Pickin, Australien, 1:07:42
4 Tojo Lazzari, Irland, 1:11:11
5 Liam Twomey, Australien, 1:14:55

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply