Med et helt nyt år der lige er startet, tager Helle Frederiksen hul på det nye år med ny fokuspunkter og et nyt partnerskab med ét af verdens største cykelbrands, Trek Bicycle Corporation. 

For kun få måneder siden var Helle Frederiksen en decideret IRONMAN-rookie. Men da hun i november fik sin ironman-debut i Arizona, sluttede hun som 2’er med en ny dansk rekord i tiden 8:55:35.

Helles nye fokus er dermed selvskrevent triathlonsportens kongedistance, hvor det helt store mål, er at stå på startstregen i Kona til oktober.

Og til at forfølge dette fokus, kommer Frederiksen til at få fuld opbakning og støtte fra Trek og dets eget udstyrsbrand Bontrager.

– Jeg er virkeligt stolt af at få den tillid og opbakning fra Trek. Hele min karriere er bygget op omkring et fokus på store præstationer og ingen kompromiser. Og det er det samme Trek står for. Deres cykler og hjul, sammen med deres ekspertise, sikrer mig en masse fordele på cyklen under konkurrence, fortæller Helle Frederiksen i en pressemeddelelse.

Helles værdier er strømlinet med Treks

Med masser af succes på både kortdistance og på 70.3-distancen, er der også gode odds for at Helle Frederiksen kommer til at slå stort igennem på den helt lange distance.

– IRONMAN på den fulde distance, ville kun komme til at ske når jeg følte jeg var klar. Med nu 8 70.3-sejre og øvrige store resultater på både den olympiske og den halve distance, føler jeg at jeg er både fysisk og mentalt klar til udfordringerne på den lange distance. Men det kræver et stort commitment. For at levere på det højeste niveau, kræver det en stor indsats, særligt i forhold til logistikken. Men at have Trek med ombord på både udstyrs- og vejledningsdelen, er en stor tilfredsstillelse for mig og er meget betryggende, fortæller Helle Frederiksen.

Kommer til at være fuldt udstyret med Trek og Bontrager

Hos Trek Bicycle Corporation, bakker man tydeligvis hundrede procent op om Helle Frederiksen.

 – Jeg er meget begejstret for at byde Helle velkommen i Trek-familien. Helle er en af de mest hårdarbejdende atleter i sporten, og det kombinerer hun med professionalisme og en masse karisma. Hos Trek nyder vi at tilbyde klassens bedste support for vores atleter, så de kun skal fokusere på deres præstationer. Jeg kan slet ikke vente med at se Helle udfolde sit potentiale på IRONMAN-distancen, og jeg glæder mig til at se hvad 2018 kommer til at give hende, tilføjer Tim Vanderjeugd, Sport Marketing Director hos Trek.

Helle Frederiksen kommer til at køre på helt unikke Project One-cykler i 2017. Treks Project One-program giver kunderne mulighed for selv at designe hver en detalje på deres drømmecykel. Ligesom ved alle Project One-projekter, har Trek givet Helle mulighed for at kontrollere hele designprocessen, der altså kommer til at give hende lidt af en drømmecykel at starte 2018 ud på.

Helle kommer også til at gøre brug af Bontrager-hjul, sadler, hjelme og cykelsko.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply