Michael E. Rank vandt 4-18-4 Aalborg hos herrerne foran Kevin Guldberg Nielsen og Kent Poulsen. Hos kvinderne var Charlotte Batsberg, der var hurtigst foran Heidi Elung Henningsen og Clara Nielsen.

Opdateret: Vi har modtaget oplysninger om at den oprindelige vinder Henrik Vahlsted er blevet diskvalificeret for at cykle en omgang for lidt. Afsnittet om herrernes race er derfor opdateret.

Der blev i dag afholdt 4-18-4 i Aalborg. 4-18-4 er et motionstriathlon, som spænder vidt af deltagere, fordi alle er velkomne. Her er både plads til bedstemorcyklen med cykelkurv samt hight-end tricykel med pladehjul.

4-18-4 er en serie, der bliver afholdt hele landet over. Senest blev det kørt i Odense, og i dag blev det afholdt i Aalborg. Distancen består, som navnet på stævnet antyder, af 400 meter svømning, 18 km. cykling og 4 km. løb.

Stævnet blev afholdt med svømning i Haraldslund Svømmehal med cykling og løb omkring svømmehallen.

Michael E. Rank vandt, Kevin Guldberg Nielsen blev nummer to og Kent Poulsen blev nummer tre

Michael E. Rank (Haraldslund) vandt med 40 sekunder til nærmeste konkurrent, hvor Henrik Vahlsted oprindeligt havde hurtigste tid, men efterfølgende blev diskvalificeret efter at have cyklet en omgang for lidt på cykelruten.

Michael E. Rank svømmede de 400 meter på 7:23, hvilket ellers ‘kun’ var 8. bedste tid. Til gengæld kørte Michael sig lidt opad i feltet, da han cyklede femtebedste tid i tiden 37:00. Det var med en gennemsnitsfart på 37 km/t.

Michael sluttede af med de sidste fire km. løb i tiden 14:35 (pace 3:34). Dermed vandt han i sluttiden 53:22.

Hurtigste svømmetid blev ellers leveret af unge Nicklas M. Jensen (Aalborg Triathlon Klub), som deltog i kategorien M14-17. Han svømmede i tiden 0:05:25.

På cyklingen bevægede Michael E. Rank sig op på tredjepladsen. Det var dog Torben Fischer, der cyklede hurtigst, da han cyklede i tiden 0:26:15, hvilket var med en gennemsnitsfart på 41.15 km/t.

Michael E. Rank havde efter cyklingen 10 sekunder op til den førende, som på dette tidspunkt var Kent Poulsen (Haraldslund).

Michael løb sig op på førstepladsen, da han løb i tiden 14:35 (pace 3:34). Han vandt dermed i sluttiden 0:53:12, hvilket var omkring 40 sekunder bedre end nærmeste konkurrent. Nummer to blev Kevin Guldberg Nielsen (I’mSoFuckingTough) i tiden 0:54:00, mens Kent Poulsen (Haraldslund) tog sidste plads på podiet i tiden 0:54:28.

Hos kvinderne vandt Charlotte Batsberg foran Heidi Elung Henningsen og Clara Nielsen

Hos kvinderne var det Charlotte Batsberg (KMD), der var hurtigst. Hun vandt med over to minutter til nærmeste konkurrent, som var Heidi Elung Henningsen (Aalborg Triathlon Klub). Tredjepladsen tog Clara Nielsen (Aalborg Triathlon Klub), som kom ind 2:30 efter Charlotte Batsberg.

Charlotte Batsberg var ellers ikke den hurtigste til svømningen, da hun var 1:12 efter hurtigste svømmer, som var Clara Nielsen.

Til gengæld fik Charlotte indhentet en del af det tabte til Clara Nielsen på cyklingen, da Charlotte kørte i tiden 32:32 med en gennemsnitsfart på 33,21 km/t. Efter cyklingen lå Charlotte dermed på førstepladsen med 36 sekunder til Clara.
Hurtigste cykeltid blev leveret af Lene Kappelgaard Larsen (Havstrygerne Hirtshals).

Charlotte Batsberg formåede at holde sin føring på løbedelen. Heidi Elung Henningsen formåede at tage andenpladsen. Det så ellers længe ud til, at Clara Nielsen ville holde andenpladsen, men på de sidste halvanden kilometer lykkedes det Heidi at overhale Clara. Clara Nielsen tog tredjepladsen.

Charlotte Batberg vandt i sluttiden 0:58:13, mens Heidi Elung Henningsen blev nummer to i tiden 1:00:33. Clara Nielsen blev nummer tre i tiden 1:00:42.