Hos Wanda Group, der i de sidste par år har været organisationen bag IRONMAN, har man for tiden travlt med at indgå partnerskaber med arrangører i andre brancher end lige i triathlon-branchen.

For kun et halvt år siden kunne de annoncere, at de har indgået et strategisk partnerskab med Abbott World Marathon Majors. Dén organisation der står bag verdens største marathon-events såsom New York City Marathon, Boston Marathon og Berlin Marathon.

I 2016 opkøbte de også det sydafrikanske ABSA CAPE EPIC mountainbike etapeløb, og de tilføjer altså nu endnu et race til deres mountainbike-portfolio.

Det seneste opkøb er Perskindol Swiss Epic Mountain Bike Race, der siden sin introduktion i 2016, har lokket mere end 500 mountainbikere til de schweiziske alper, for at konkurrere i et team af to mountainbikere.

Det gør de over seks dage, hvor ruten undervejs byder på intet mindre end 12.000 højdemeter fordelt over 350 kilometer.

Og erhvervelsen af det benhårde mountainbikerace, vækker glæde hos IRONMAN.

– Vi er begejstrerede for at annoncere vores erhvervelse, der tjener at udbrede vores globale mountainbike-portfolio. Perskindol Swiss Epic er allerede et velkendt navn blandt mountainbike-entusiaster. Vi ser frem til at højne kvaliteten i det mest populære mountainbike-event i alperne, udtaler Hans-Peter Zurbruegg, administerende direktør i IRONMAN Europe, Middle East and Africa, i en pressemeddelelse.

Det schweiziske alperace kommer til at tjene som kvalifikationsstævne til ABSA CAPE EPIC, og der er derfor ingen tvivl om hvad IRONMANs formål er. At skabe det samme i mountainbikesporten, som de med IRONMAN Hawaii, har gjort i triathlon.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply