WTS Leeds har i de seneste tre år været én af de mest interessante konkurrencer i ITUs VM-serie, og ITU har netop offentliggjort, at vi kan se frem til endnu et spændende race i Brownlee-brødrenes hjemby næste år. 

Leeds er én af kun fem byer der indtil nu er offentliggjort i World Series-kalenderen i næste sæson, der pt. også tæller Bermuda, Abu Dhabi, Yokohama og den store finale ITU Grand Final i australske Gold Coast.

Sidst der blev kørt World Series i Leeds var for kun en lille måned siden, hvor 70.000 lokale tilskuere var vidne til Brownlee-brødrenes totale dominans på deres egen hjemmebane. Og dén mængde tilskuere, håber ITU at Leeds kan byde atleterne velkommen til igen i 2018.

– “Vi er meget begejstret for endnu en tur til Leeds, der er hjemby for Brownlee-brødrene, for tredje gange. Det er altid utroligt at opleve supporten fra beboerne i Leeds, med flere tusinde tilskuere der hepper på atleterne langs ruten og byen der viser sig flot frem foran hele verden. Det bliver skønt endnu engang at have verdens bedste triatleter til at konkurrere der (i Leeds, red.) sammen med tusinder af amatør-triatleter,” udtaler Marisol Casado, ITUs præsident og medlem af IOC, i en pressemeddelelse.

Den præcise dato for næste års VM-afdeling i Leeds, er på stående fod endnu ikke offentliggjort.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply