Andreas Schilling vandt fredag førstedagen af Super Leagues kvalifikationsrace i Poznan. Og i dag fulgte han så op med endnu en sejr, der sikrer ham både den samlede sejr og kvalifikationen til Championship Series, der skydes i gang i Jersey til september. 

I går var en kongedag. Og det var det også i dag. I hvert fald beviste Andreas Schilling både i går og i dag, at han er i absolut topform. I går vandt han nemlig på førstedagen i Super Leagues kvalifikationsrace i Poznan, og det blev fulgt op af endnu en sejr i dag.

Det giver Andreas maksimum point i den samlede stilling, hvilket både sikrer ham den samlede sejr og kvalifikationen til Championship Series, der starter i Jersey til september.

Der skulle dog kæmpes hele vejen til stregen, for at sikre dagens sejr.

Det hele måtte nemlig afgøres i et utroligt tæt og meget hurtigt spurtopgør mod gårsdagens andenplads Tyler Mislawchuk (Canada). Mislawchuk var manden der åbnede spurten i en fem-mands stor gruppe og han så også længe ud til at skulle holde den hjem.

Men Schilling fik virkeligt plantet noget solid fart fra løbeskoene og ned i asfalten, og så gik han ellers forbi på de sidste 20 meter i et vanvittigt hæsblæsende tempo.

Se spurtopgøret herunder, cirka 4:20 minutter inde i videoen:

I alt sikrede Andreas Schilling sig dermed 50 point, hvilket er det højest mulige. Det giver ham den samlede sejr med 8 point ned til Tyler Mislawchuk, der bliver samlet 2’er.

Andreas kan nu se frem til at stille til start i Super League Jersey den 28. til 30. september, der er dette års første race i Championship Series. En serie, der har en samlet præmiepulje på intet mindre end 1,5 millioner amerikanske dollars.

Leave a Reply