Schilling kører årets første ræs på Bermuda

0

På lørdag lyder startskuddet til anden afdeling af ITU World Triathlon Series på Atlanterhavsøen Bermuda, hvor danske Andreas Schilling kører sit første ræs i år 2018. 

Herrernes pro-felt er spækket med dygtige triatleter til lørdagens ræs. Udover Andreas Schilling stiller blandt andet den spanske VM-vinder Mario Mola og norske Kristian Blumenfelt til start. Danskeren har været på Bermuda siden d. 16 april for at forberede sig til konkurrencen. Den første uge har han benyttet som træningslejr.

Optakten har ikke været optimal

Efter fem måneder uden ræs, er det igen blevet tid til, at Schilling skal forsvare de rød-hvide farver i international kortdistancetriatlon. ”Optakten til ræset har ikke været optimal. Jeg var ramt af omgangssyge for nogle uger siden, da jeg var på træninglejr på Mallorca,” fortæller han til pastaparty.dk. Schilling er alligevel optimistisk: ” Jeg har efterhånden en del erfaring med at køre triatlon på internationalt niveau. Forventningerne er ikke helt i top, men jeg håber på at kunne placere mig i top 15.”

2017 var en god sæson

Andreas havde en flot sæson i år 2017. Denne blev afsluttet med en bronzemedalje i Miyazaki, Japan ved ITU Tritathlon World Cup. ”Vintersæsonen har jeg brugt på at finpudse og finde de små ekstra procenter hist og her”, fortæller han.

Startskuddet for pro-herrerne på Bermuda lyder klokken 13.06 lokal tid (18.06 DK) lørdag d. 28 april.

 

KILDEAndreas Schilling
DEL
Amalie er tidligere triatlet og har bl.a. kørt halve ironmans. Hendes mål er at arbejde med journalistik i fremtiden, hvorfor hun bidrager med noget ganske særligt her på Pastaparty.dk.

Leave a Reply