Tre danske age group-triatleter var i dag til start i IRONMAN 70.3 Colombo i Sri Lanka. Og det var lige ved og næsten for en dansk podieplads, da Helle Bachofen Von Echt blev nummer fire. 

Det gjorde hun i aldersklassen F35-39, hvor hun efter at være kommet et godt stykke bagud under svømning, fik hentet gevaldigt ind på resten af feltet under de 90 km cykling og de afsluttende 21,1 km løb.

Således kunne hun i T2 – efter at have sat klassens næsthurtigste cykelsplit – stille cyklen lige udenfor top 10, og så skulle der altså ikke løbes mange meter før hun befandt sig blandt de ti bedste i klassen.

Ved mellemtiden efter 600 meter var Helle allerede oppe som nummer fire. Og den position holdte hun altså hele vejen til mål uden større trusler bagfra.

De to øvrige danskere der var til start i Sri Lanka kæmpede til gengæld en kamp et godt stykke fra podiet. Kell Oeberg blev nummer 21 i M45-49 og Mathias Haase blev nummer 33 i M30-34.

Racet blev kørt med svømning i stille vand, cykling på en flad og velasfalteret underlag og et løb med masser af opbakning i centrum af Colombo. Til gengæld var temperaturerne omkring 27-30 grader, så varmen var der da at kæmpe med.

Danske resultater IRONMAN 70.3 Colombo, Sri Lanka 2018

M30-34

33 Mathias Haase, 5:31:41

F35-39

4 Helle Bachofen Von Echt, 5:55:22

M45-49

21 Kell Oeberg, 5:58:13

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

2 KOMMENTARER

  1. Tak Morten! Det var faktisk også mit første 70.3 – og jeg kun har trænet i 9 uger (uden coach). Jeg lærte også først at svømme front crawl for 9 uger siden og har aldrig før løbet en halv maraton distance. Det var en super overraskelse!

    • Hej Helle, det er sgu stærkt! Mon ikke der kommer mange flere store resultater i de næste par år med den debut du har fået? Stort tillykke med weekendens resultat og tak fordi du læser med 🙂 Dbh Morten

Leave a Reply