Det var lige ved og næsten, da danske Stine Møllebro i fredags var til start på den olympiske distance i det mellemøstlige TriYAS-stævne i Abu Dhabi. Efter at have ført løbet næsten hele vejen, måtte hun desværre se guldet smutte ud af hænderne på hende kort før målstregen.

Der er fuld gang i tri-sæsonen i Mellemøsten for tiden. For ikke længe siden blev der kørt IRONMAN 70.3 Dubai og i fredags blev der så kørt TriYAS i Abu Dhabi over flere forskellige distancer.

Og på trods af distancen fra Danmark til Abu Dhabi, havde det danske land alligevel i alt fem repræsentanter til start på den olympiske distance. Og det var meget tæt på, at det blev til en dansk sejr til Stine Møllebro, imens Helle Bachofen von Echt faktisk tog en sejr, dog i elitefeltet hvor hun var eneste kvinde til start.

I aldersklassen F31-40 blev det dog som sagt lige ved og næsten for Stine Møllebro, der ellers havde godt gang i både arme og ben.

Hun førte nemlig racet gennem hele svømningen og cyklingen, ligesom hun også var kvinden i front gennem næsten samtlige 10 km løb. Men 300 meter før målstregen, skete det der ikke måtte ske;

En konkurrent fræsede forbi hende.

Det blev dermed til en andenplads til Stine Møllebro, efter at være sluttet i tiden 2:15:43.

Det er dog ikke noget hovedpersonen selv, tager så tungt. For som hun selv skriver på Facebook;

– Jeg havde intet tilbage at løbe med, og havde jeg haft en bedstemor, kunne hun også have indhentet mig lige der.

Udover Helle Bachofen von Echts solosejr i kvindernes eliteklasse og Stine Møllebros andenplads i F31-40, var der som bekendt også yderligere tre danskere til start i TriYAS. Bedste danske herre blev Morten Sommer Sahlholdt, der blev nummer 13 i M31-40.

Danske resultater TriYAS i Abu Dhabi 2018

F-Elite

1 Helle Bachofen von Echt, 2:41:20

F31-40

2 Stine Møllebro, 2:15:43

M31-40

13 Morten Sommer Sahlholdt, 2:19:05
72 Torben Eskelund, 3:15:08

M41-40

23 Michael Wielandt, 2:33:59

Alle resultater fra TriYAS 2018 kan ses her.

Leave a Reply