Foto: Camilla Krogh
- Annonce -

IRONMAN er efterhånden ved at være meget andet end kun en individuel sport. Også på klubbasis, har den store eventkoncern fået sig lidt af et fokus. Det sker i det såkaldte IRONMAN Tri Clubs, der samtidigt med offentliggørelsen af 2017-sæsonens All World Athletes-kåringer, har vist sig at have den danske klub /tri club denmark med helt fremme i Tri Club Rankings. 

Set på verdensplan har Tri Club Denmark nemlig bevæget sig helt op på en femteplads og verdens mest succesfulde IRONMAN-klubber. Og på europæisk niveau, står /tri club denmark med en tredjeplads.

I alt har klubbens medlemmer hentet 745.155 point i IRONMAN-stævner over hele verden. Det er godt og vel 400.000 point færre end vinderen Endurance Nation (USA), imens den danske klub mangler godt 64.000 point på verdensranglisten for at slutte i top tre.

Nummer to på verdensranglisten blev Dubai-klubben TriDubai, imens nummer fire blev det russiske Trilife.ru.

Set med europæiske øjne, blev det dermed til en tredjeplads til /tri club denmark. I IRONMAN-regi hører Mellemøsten og Rusland nemlig med ind under den europæiske rangliste.

De helt store pointgivende konkurrencer for /tri club denmark, var IRONMAN Copenhagen og IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, hvor klubben fik hentet ikke mindre end henholdsvis 228.810 og 255.621 point – men faktisk fik klubben også hentet masser af point i stævner som IRONMAN 70.3 Jonkoping (29.781 point) IRONMAN Barcelona (29.265 point), IRONMAN Frankfurt (23.949 point) og IRONMAN Lanzarote (22.935 point).

Se IRONMAN Tri Club Rankings 2017 her.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar