Super League Malta sluttede i dag med finalen i Equalizer-formatet. Andreas Schilling blev 9’er og sluttede dermed på en niendeplads samlet.

Andreas Schilling skulle i dag forsøge at holde sig mindre end 90 sekunder efter folk som Henri Schoeman og Vincent Luis, da danskeren ellers ville blive pillet ud af Super League Maltas finalerace.

Dagens Equalizer-race startede nemlig allerede i fredags med en 600m svømmeenkeltstart, der bestemte rækkefølgen på de startende i dag og med hvilket mellemrum de forskellige atleter skulle sendes afsted med i en decideret jagtstart.

Henri Schoeman var den hurtigste svømmer i fredags og han var derfor den første mand til at blive sendt afsted. Schilling blev til gengæld 11’er i svømmeenkeltstarten 41 sekunder efter Schoeman, hvorfor Danmarks bedste kortdistancetriatlet blev sendt afsted som nummer 11, 41 sekunder efter sydafrikaneren.

Med nogle af feltets absolut hurtigste herrer startende som de første med mere end et halvt minuts forspring til Schilling, var der dermed risiko for at Andreas undervejs kunne risikere at falde for 90-sekundersgrænsen og dermed blive pillet ud undervejs.

Schilling kæmpede dog det bedste han havde lært i dagens svøm-cykel-løb-svøm-cykel-løb-kombination og nåede, på trods af at være væltet under den ene løbetur, at indhente to konkurrenter undervejs.

Han havde dog ingen chance for at nå at indhente herrer som Henri Schoeman og Vincent Luis, der ligesom i Jersey for kun et par uger siden, battlede indædt om den samlede sejr.

Det blev alligevel til en niendeplads til Andreas Schilling, der sammen med gårsdagens niendeplads i Eliminatoren, gav danskeren en samlet niendeplads i det samlede Super League Malta-klassement.

Den samlede vinder blev, ligesom i Jersey, franske Vincent Luis med Henri Schoeman på andenpladsen, imens Richard Murray med gårsdagens sejr og dagens ottendeplads, sluttede som samlet 3’er.

Hos kvinderne var det også Jersey-vinderen der endnu engang vandt på Malta. Det var dermed Katie Zaferes der tog den samlede sejr foran Rachel Klamer og Kirsten Kasper.

Om en uge går det hele løs igen i Super League-regi, da den prestigefyldte serie indtager Mallorca.

Se hele herrernes Equalizer-race herunder:

Resultater fra Equalizerens anden etape i Super League Malta 2018

Herrer

Placering
Navn
Land
Point
1 Vincent Luis Frankrig 25
2 Henri Schoeman Sydafrika 21
3 Tyler Mislawchuck Canada 18
4 Jonathan Brownlee Storbritannien 16
5 Hayden Wilde New Zealand 14
9 Andreas Schilling Danmark 6

Kvinder

Placering
Navn
Land
Point
1 Katie Zaferes USA 25
2 Kirsten Kasper USA 21
3 Summer Cook USA 18
4 Rachel Klamer Holland 16
5 Taylor Spivey USA 14
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply