Det er kun en uge siden vi kunne skrive, at Maja Stage Nielsen og Stine Møllebro totalt dominerede et OL-distance race i Abu Dhabi. Her til morgen var Møllebro så igen på startstregen, denne gang i Dubai – og endnu engang blev der hentet en topplacering hjem fra den lynhurtige dansker.

Stine Møllebro kun overgået af professionel OL-deltager

For de fleste danske triatleter, er det stadig vintertræningen der fylder det meste. Måske lige med en enkelt eller to duathlon konkurrencer af og til. Men for Stine Møllebro er det tilsyneladende allerede raceseason.

For en uge siden vandt hun sin age group og blev toer overall i TriYas Triathlon i Abu Dhabi og her til morgen blev hun så nummer to i Jebel Ali Sprint Triathlon i Dubai – kun overgået af professionelle Gillian Sanders, der repræsenterede Sydafrika ved OL i både 2012 og 2016 og har flere World Cup-topplaceringer på sit CV.

Sikkert nummer to hele vejen igennem

At Gillian Sanders var med i morgenens race, satte selvfølgelig sit præg på forløbet af resten af racet. Allerede fra starten gik var hun stukket af, men den nærmeste forfølger var altså danske Stine Møllebro.

Stine er nummer to til at gøre sin entré i T1 efter de 750 meter svømning, men der er lige et par minutter op til Sanders. Til gengæld har hun god luft ned til nummer tre, så det var bare at hamre igennem på cyklen.

Det var lige præcis hvad hun gjorde og efter tyve kilometer på cyklen, så stod hun i T2 – stadigvæk som nummer to og med et udbygget forspring til tredjepladsen. Gillian Sanders kunne hun dog ikke gøre så meget ved, men til gengæld kunne hun fortsætte sin jagt mod andenpladsen på de afsluttende fem kilometer løb.

Det lykkedes for Stine Møllebro at løbe andenpladsen hjem i en tid på 1:12:49, hvor tredjepladsen, Ana Celia Creus Del Campo (Spanien) kommer i mål i tiden 1:19:17. Gillian Sanders vinder i tiden 1:05:12, så taget i betragtning af hendes status som professionel, så er det ikke fordi Stine Møllebro er langt efter.

Værd at bemærke i resultaterne er, at Stine Møllebro ikke kun blev nummer to i age groupen F30-39, men også overall for alle kvinder.

Det bliver så nu næsten spændende at se hvor og hvornår Møllebro har tænkt sig at dominere igen. En god start på sæsonen har hun i hvert fald fået!

De komplette resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply