Andreas Schilling triathlon

Læs live opdateringer fra elite herrernes Word Triathlon Series Grand Final i Cozumel her. Til start for Danmark er Andreas Schilling som stiller op for at forsvare sin samlede 15. plads i World Triathlon Series. Starten til herrernes race går klokken 23.30, så vær klar der!

Skulle du kede dig i mellemtiden, kan du læse racereferater fra både juniorkvindernes og juniorherrernes race i Cozumel. Du finder referat fra juniorkvindernes race her og et referat fra juniorherrernes race her. Derudover kan du også læse et interview med den danske ungdomslandstræner Rasmus Stubager fra Cozumel her.

Foto: ITU

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.