DM Tri Serie-afdelingen i Herning den 4. juni er aflyst på grund af for få tilmeldte. Det skriver Dansk Triatlon Forbund på deres hjemmeside.

I to weekender i træk skulle der konkurreres på højt plan i Herning. Den 4. juni skulle der køres DM Tri Serie og weekenden efter det officielle ETU europamesterskab på mellemdistancen. Men nu bliver det ‘kun’ til EM-stævnet den 10. juni. Det skriver Dansk Triatlon Forbund på deres hjemmeside.

Afdeling af DM Tri Serien den 4. juni er nemlig blevet aflyst på grund af for få tilmeldte, og de tilmeldte får derfor refunderet deres startgebyr.

Ifølge planen var det både age grouperne, aspiranterne og eliten der skulle have været til start, men for få tilmeldinger her kun få uger før raceday, har tvunget arrangøren Team Triathlon Herning til at aflyse på grund for stor en risiko for et større stævneunderskud.

Ifølge den officielle udmelding på forbundets hjemmeside, bliver de tilmeldte age groupere kontaktet direkte af arrangøren med hensyn til refundering af startgebyret. Både eliten og aspiranterne bliver derimod kontaktet af forbundet selv.

Læs den officielle udmelding på forbundets hjemmeside her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply