Tre danske pro-kvinder var tidligere i dag til start i Cannes International Triathlon, og selvom ingen af dem løb med sejren, så var de alligevel alle tre med helt fremme. Michelle Vesterby blev bedste dansker med en fjerdeplads.

Sæsonen skulle for alvor startes for tre danske pro-kvinder tidligere i dag. Tine Holst har ganske vist været til start i et par duathlon-races i de senere par måneder, men både Michelle Vesterby og Line Thams havde i dag deres sæsondebut – hvor sidstnævnte endda havde sin debut på de længere distancer.

På menuen stod 2000 meter svømning, 95 kilometer meget kuperet cykling og 16 kilometer afsluttende løb – og bedømt ud fra tiderne, så så det ud til at have været en meget hård dag for samtlige atleter.

Michelle Vesterby lykkedes med at blive hurtigste dansker, da hun krydsede målstregen som nummer fire i tiden 4:42:57. Tine Holst krydsede målstregen knap halvandet minut senere på femtepladsen, og så blev Line Thams nummer syv knap fire minutter efter Vesterby.

Ingen af de tre danskere kunne dog stille noget op mod britiske Emma Bilham, der blev en ganske suveræn vinder hos kvinderne. Hendes sluttid lød på 4:31:14, hvilket var syv minutter hurtigere end Charlotte Morel på andenpladsen. Tredjepladsen hos kvinderne gik til Johanna Daumas Carrier der sluttede i tiden 4:41:01.

Hos herrerne blev det til den ventede sejr til forhåndsfavoritten Sebastian Kienle. Det tyske powermonster gennemførte dagens strabadser i tiden 3:53:33 – seks minutter hurtigere end Léo Bergére på andenpladsen og syv minutter hurtigere end Etienne Diemunsch. En af tri-sportens andre stjerner, Andreas Raelert, blev nummer fem.

Danske resultater i Cannes International Triathlon 2017

FPro

4 Michelle Vesterby, 4:42:57
5 Tine Holst, 4:44:31
7 Line Thams, 4:47:03

De fulde resultater fra Cannes kan du se her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply