Chris Fischer har om nogen haft en uheldig første del af sæsonen, hvor både defekter og manglende performance på raceday, har sat sine spor. I Challenge Regensburg kom oprejsningen dog så med en tredjeplads for lidt over en måned siden, og den fulgte han i dag op med en fjerdeplads i Challenge Madrid.

Og det var på en rute der ikke helt var for tøsedrenge. De 3800 m svømning plejer jo at være meget ens med andre stævner, men til gengæld var den 170 km lange cykelrute i en klasse for sig selv.

Undervejs skulle der nemlig forceres fire navngivne stigninger, hvoraf den største af dem – Navacerrada i 1860 meters højde – havde sin top halvvejs på cykelruten.

Herfra gik det mere eller mindre stille og roligt nedad resten af vejen ind mod T2, hvor der virkeligt kom fart i cyklerne.

Alt i alt, byder cykelruten på 3.000 højdemeter.

Tilsyneladende var det en rute der passede Chris Fischer fint, for efter at være kommet op af vandet 5-6 minutter fra fronten, fik han på den benhårde cykelrute kørt sig op i tredjeposition i T2.

På det afsluttende marathon måtte Chris relativt hurtigt se sig indhentet af en bagvedliggende konkurrent. Men med et stabilt løb, fik han generobret tredjepladsen, inden en bagvedliggende konkurrent desværre pillede Fischer ud af podiet kort før mål.

En fjerdeplads må dog alligevel siges at være et flot resultat, med tanke på at ruten ikke ligefrem er skræddersyet til de lidt tungere danske triatleter.

Vinderen blev belgiske Timothy Van Houtembel, der undervejs viste sig i særklasse og sejrede med mere end et kvarter til tyske Lukas Krämer på andenpladsen og 23 minutter til spanske Alejandro Santamaria Perez.

Chris Fischer kom i mål knap 29 minutter efter Houtembel.

Resultater Challenge Madrid 2017

Eliteherrer

1 Timothy Van Houtembel, Belgien, 8:33:23
2 Lukas Krämer, Tyskland, 8:49:09
3 Alejandro Santamaria Perez, Spanien, 8:56:21
4 Chris Fischer, Danmark, 9:02:21
5 Ramon Ejeda Medina, Spanien, 9:09:16

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply