Foto: Dorthe Elisabeth Jensen
- Annonce -

Det blev et dansk vellykket EM i Cross Tri- og Duathlon i Rumænien, da der undervejs blev indsamlet tre guldmedaljer og en sølvmedalje. Den ene guld og den eneste sølvmedalje faldt i duathlon-disciplinen, imens de to resterende guldmedaljer blev samlet sammen i triathlonet.

Vi har herunder samlet et par billeder fra danskernes konkurrencer.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar