Danmark er som bekendt igen vært for IRONMAN 70.3 European Championship i 2018, når Helsingør ligesom sidste år, er værtsby. Sidste års succes har medvirket til at atleter fra hele Europa har meldt deres ankomst. Og allerede nu, er der deltagere fra mere end 30 nationer klar til start. 

IRONMAN har i dag haft møde med Helsingør Kommune om planlægningen af ruterne, vejafspærringer mv. forud for det prestigefyldte IRONMAN 70.3 European Championship i 2018.

Foran tidsplanen med tilmeldinger

Pastaparty.dk har i den forbindelse talt med IRONMANs kommunikationschef Frej Elbæk Schjeldal, og fået en status på næste års KMD IRONMAN 70.3 European Championship:

 – De næste måneder er der, hvor vi samler alle trådene, så vi får finjusteret i forhold til i år. Det er en fantastisk situation, at vi har erfaringerne fra sidste år at bygge på. Og responsen fra atleterne har været meget positiv, så det er i detaljerne at forbedringerne ligger. Og vi skal nok melde ud når vi kan løfte sløret mere for næste års mesterskab, siger Frej Elbæk Schjeldal, der også fortæller at det går mere end almindeligt godt med tilmeldinger.

 – Alene fra Danmark har vi mere end 1.000 deltagere allerede. Og vi har på nuværende tidspunkt deltagere fra 30 forskellige nationer klar til start. Så i forhold til sidste år på samme tidspunkt, er vi mere end 400 deltagere foran planen. Så vi har en klar forventning om, at vi også i 2018 vil afvikle et udsolgt europamesterskab med al den intensitet og stemning det giver.

De mange ekstra tilmeldinger, er primært danskere

Mange af de ekstra deltagere, der på nuværende tidlige tidspunkt er tilmeldt, er danskere. Og hvorfor det lige præcis er tilfældet, har Frej Elbæk Schjeldal et godt bud på.

 – Det er vores opfattelse at mange af dem som var med til ETU mesterskabet i Herning i år, til næste år vil prøve hvordan det er, at være med til et IRONMAN-mesterskab. Derfor er det også fedt at vi har muligheden for at give dem den mulighed i Danmark. Og så kommer vi igen i år til at præsentere et pro-felt hos både herrerne og kvinderne, der bliver ulig noget andet i Norden i 2018, slutter Frej Elbæk Schjeldal.

KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018 i Helsingør, løber af stablen den 17. juni.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply