København bliver for alvor også triatlonsportens hovedstad, når KMD IRONMAN Copenhagen i år afholdes. Hovedbegivenheden KMD IRONMAN Copenhagen den 20. august forventes fulgt af mere end 200.000 tilskuere.

Dertil kommer massevis af aktiviteter i dagene op til, såsom et stort ‘social run’ i indre by den 16. august, motionstriatlonet 4:18:4 den 17. 18. & 19. august, en afdeling af Dansk Triatlon Forbunds DM-sprint serie den 19. august og endelig den 21. august uddelingen af de eftertragtede pladser til IRONMAN VM på Hawaii.

Målsætningen for IRONMAN Danmark, der står bag KMD IRONMAN Copenhagen, er klar. IRONMAN-ugen i København skal blive en af verdens største triatlonbegivenheder målt på aktiviteter, deltagere, tilskuere og stemning.

I år tages endnu et skridt i den retning.

 – Vi er på vej, men selvfølglig ikke i mål. Men i år tager vi endnu et skridt i den rigtige retning. KMD IRONMAN Copenhagen er selvsagt ubetinget IRONMAN-ugens højdepunkt. Men alene med de 5.000 deltagere over tre dage til KMD 4:18:4 den 17., 18. & 19 august har vi en sideevent der i sig selv er Nordens største motionstriatlon. Læg dertil at vi i år samarbejder med Dansk Triatlon Forbund om afviklingen af en afdeling af deres  sprint triatlon DM-serie, IRONKids løbet om lørdagen samt Who is number one løbet onsdag aften den 16. august, så er der tale om et virkelig stort, omfattende og sjovt program set med triatlonbriller, fortæller Thomas Veje Olsen, direktør for IRONMAN Danmark.

Håber på kæmpefest ved nyt målområde

Med afsæt i det nye målområde, som i år tages i brug ved Ofelia Plads midt i København, håber IRONMAN, at der skabes en endnu større folkefest når deltager til KMD IRONMAN Copenhagen løber i mål den 20. august:

 – Vi tror og håber virkelig på, at dette års finish-line stemning bliver den bedste nogensinde. Og vi glæder os til med Skuespilhuset, Operaen og Amalienborg som nærmeste naboer, at give deltagerne der kommer fra hele verden for at være med, en ikonisk afslutning på de 3.8 km svømning, 180 km løb og så det afsluttende maraton i hjertet af København, siger Thomas Veje Olsen.

IRONMAN-ugen i København varer fra 16. til 21. august, og vil foruden de mange sportslige højdepunkter, sætte et markant præg på trafikken i København og Nordsjælland, hvor der er rute- og kørselsomlægninger i hele perioden.  Se eventuelt mere om dette her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply