IRONMAN European Championship i Frankfurt plejer altid at tiltrække stærke felter. Men i år kan alverdens triathlonfans se frem til en kamp mellem Kona-mestrene i den tyske storbys gader. 

Flere af de største internationale triathlonnavne plejer at have tradition for at stille til start i IRONMAN European Championship i Frankfurt. Men i år ser det ud til at blive bare en anelse mere heftigt.

I kvindefeltet har den tredobbelte Kona-vinder Daniela Ryf nemlig netop bekræftet at hun stiller til start for at kæmpe om IRONMANs europæiske titel, efter hun ellers har haft sit fokus på Challenge Roth de seneste to år.

Den kamp skal hun bl.a. tage med tyske Anne Haug, der får sin fulddistance-debut i Frankfurt og som netop har imponeret med endnu en sejr i år i Oceanside, efter at have vundet IRONMAN 70.3 Dubai tidligere på året.

Ryfs deltagelse i Frankfurt kommer efter planen til at foregå en måned efter hendesdebut i 70.3 Rapperswil til juni.

Kampen mellem den nye og den gamle Kona-mester

Men ser man frem til en spændende kamp om den europæiske titel i kvindefeltet, så må man alt andet lige også se frem til en måske endnu mere spændende kamp i herrefeltet.

Sidste års Kona-vinder Patrick Lange har nemlig bekræftet sin deltagelse. Og det har den tidligere dobbelte Kona-vinder Jan Frodeno altså også. Og her skal det blive rigtigt spændende at se, hvem af dem der skal tage den europæiske titel.

Hvis det da i det hele taget bliver én af de to.

For selvom der endnu ikke er nogen officielle udmeldinger fra IRONMAN om pro-deltagerne, plejer der som bekendt at være nok af stjerner til start. Sebastian Kienle, der i øvrigt er tredobbelt Frankfurt-vinder – skal vi til gengæld ikke regne med at se.

Han går istedet efter sejren i Roth en uge tidligere.

IRONMAN European Championship 2018 køres den 8. juli.

Leave a Reply