De sidste par måneder har været en svær periode for Tine Holst. Kort efter at have bekræftet sin kvalifikation til IRONMAN World Championship styrtede hun på cyklen og brækkede kravebenet. To operationer senere, måtte hun sande at Kona 2017-var slut før det overhovedet var begyndt. 

Men nu er den positive og optimistiske Tine Holst tilbage i fuld triathlon-træning. Det skriver hun selv glædeligt på sin Facebook-side.

Det er først nu, to måneder efter hun brækkede sit kraveben i et cykelstyrt, at hun må løfte armene over skulderhøjde. Det gav lægerne hende grønt lys til i går. Og det blev tilsyneladende fejret med en cykeltur i den frie natur.

Hvor lang turen var, vides dog ikke.

Som den positive kvinde Tine Holst er, ser hun nu det positive i sit missede Kona-race og to fulde måneder uden den vante træning.

– Det ser ud til at den nye måned starter helt perfekt efter to hårde måneder, hvor jeg ikke kunne træne særligt meget og missede VM. Alt sammen pga. mit cykelstyrt og operationerne. Men jeg har lært en masse om tålmodighed, støtte, venskab og viljestyrke. Om mit motto don’t stop believing, og at et skridt tilbage, nogle gange kan være et skridt fremad, skriver Tine Holst blandt andet i sit Facebook-opslag.

Spørgsmålet er så nu hvornår vi får Tine at se tilbage i racemode. Det må tiden vise. I første omgang, ønsker vi i hvert fald Tine Holst velkommen tilbage i fuld triathlon-træning.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply