Går du med VM-drømme på 70.3-distancen i år, vil der ved 70.3 European Championship i Helsingør være ekstra gode muligheder for at kvalificere dig til dette års 70.3 VM.

Når Helsingør til juni for anden gang danner ramme om KMD IRONMAN 70.3 European Championship, er det ikke bare en gentagelse af sidste års kæmpesucces. I år er der også hele 100 kvalifikationspladser til IRONMAN 70.3 VM i Sydafrika på spil.

Det bekræfter IRONMAN Danmark overfor Pastaparty.dk.

Det ekstra høje antal kvalifikationspladser – der er det tredobbelte af normalen – skyldes at IRONMAN 70.3 VM i år afholdes i Sydafrika, som indenfor IRONMAN-regi, hører til samme region som Danmark og resten af Europa.

– Det er rigtigt at vi til juni har ekstra mange slots til IRONMAN 70.3 VM. Det skyldes at IRONMAN 70.3 VM holdes inden for samme længdegrader, så at sige. For age group-triatleter med VM drømme, er der derfor ekstra gode muligheder for at kvalificerer sig netop i år, fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN.

Normalt er der 30 VM-slots på spil i et 70.3-race, men deltager du i år i et europæisk et af slagsen (i IRONMAN-regi, naturligvis), vil der være 50 slots at kæmpe om. Og da Helsingør er IRONMANs eget EM på 70.3-distancen, er der dobbelt op på slots i puljen.

KMD IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, køres i år den 17. juni.

Leave a Reply