For kun tredje gang i karrieren, kunne Andreas Schilling i går træde op på et World Cup-podie. Det gjorde han i den japanske by Miyazaki, hvor han blev 3’er efter at have sat i udbrud det meste af dagen. Schilling selv, han er da også ganske godt tilfreds med sin sæsonafslutning og karrierens tredje World Cup-podie.

Det var særligt med sidste weekends World Cup i sydkoreanske Tongyeong i baghovedet, at det føles ekstra tilfredsstillende for Andreas Schilling, at ramme podiet i går. I Sydkorea siden sad han nemlig i udbrud, men det lykkedes ikke at holde den hjem.

Udbrudssatsning gav pote

Det gjorde det til gengæld i går, hvor fem mand kom afsted på cyklen. Da udbruddet ramte løberuten blev de hurtigt delt op i to grupper, hvor to var i front og tre – inklusiv Schilling – skulle kæmpe om tredjepladsen.

Her viste Schilling styrken og løb fra sine to følgesvende, samtidigt med at han holdte de hurtige løbere i det jagtende felt bag sig.

– Det var super fedt at slutte sæsonen af på podiet. Efter at have været i udbrud i sidste uge, hvor det ikke lykkedes, var det ekstra fedt at få fuldt udbytte for det denne gang, fortæller Andreas Schilling direkte fra Japan til Pastaparty.dk

– Når man tager nogle chancer er det fedt når det lykkes at gennemføre det. Jeg er bare glad over at slutte en fremragende sæson så godt af. Jeg holder nu fri et par uger, som jeg har set meget frem til.

Et ekstra pift at være afsted med træningskammeraterne

Normalt er Andreas Schilling ude ved de internationale stævner uden sine træningskammerater fra Tri Team SDU og det danske landshold. Men i denne Asien-tur, var han anderledes heldigt stillet.

Her havde han nemlig landsholdskollegaerne Miki Taagholt og Emil Holm med ved sin side, ligesom islandske Edda Hannesdottir der til dagligt bor og træner på Tri Team SDU, også var med på rejsen.

Tre triatleter, han alle var glad for var med. Det gav nemlig oplevelsen et ekstra pift.

– Det var ekstra fedt at være afsted sammen med de andre danske drenge og Edda (Hannesdottir, red.). Det gav hele oplevelsen et ekstra pift.

Miyazaki blev Schillings tredje World Cup-podie

Gårsdagens World Cup-tredjeplads var som sagt Andreas Schillings tredje World Cup-podie. Lidt sjovt er det, at de tre podieplaceringer i verdens næstbedste kortdistanceserie, er kommet med én om året.

Schillings første World Cup-podie kom nemlig i Tiszaujvaros World Cup tilbage i august 2015, imens vi derefter skulle hen til ét af de sidste OL-kvalifikationsstævner i april 2016. Her blev han 2’er i New Plymouth World Cup efter verdensstjernen Richard Murray.

Og så kom det tredje World Cup-podie altså på plads i går i Miyazaki World Cup.

Læs i øvrigt vores sammendrag fra Miyazaki World Cup 2017 her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply