Det bliver uden Helle Frederiksen når der den 3. juni skal konkurreres i Challenge Familys verdensmesterskab i slovakiske Samorin. Hun har nemlig meldt afbud grundet en skade i læggen.

Lørdag den 3. juni bliver der kørt Challenge Familys VM-satsning The Championship i Samorin, og oprindeligt var det planlagt at danske Helle Frederiksen skulle stille til start. En skade har dog fået Helle til at melde afbud, for i stedet at koncentrere sig 100 procent om IRONMAN 70.3 europamesterskabet i Helsingør om tre uger.

Det skriver Helle Frederiksen selv på sin Facebook-side.

Det er en skade i læggen der holder Frederiksen ude af racet i Samorin, der ellers var ét af sæsonens helt store mål. En revne på fire centimeter, der blev fundet under en scanning for lidt over tre uger siden, er hvad der driller den danske komet, og selvom scanningerne nu viser at revnen er væk, så ønsker hun ikke at tage nogen chancer for resten af sæsonen.

– “For lidt over tre uger siden viste en scanning en revne på fire centimeter i min soleus (den nedre læg, red.). Desværre var der ingen tvivl om at jeg var nødt til at trække mig fra Challenge Samorin. Det var simpelthen for risikabelt. Det var en svær beslutning, men med henblik på den bedst mulige restitution, var jeg nødt til at holde mig fra startlinjen. I dag, to uger efter min scanning nummer to, viste endnu en scanning at revnen ikke længere var tilstede” skriver Helle Frederiksen – heldigvis – på Facebook.

Satser nu 100 procent på 70.3 EM i Helsingør

Med afbudet til The Championship i Samorin, er fokus dermed nu 100 procent på 70.3 EM i Helsingør den 18. juni. Et race som hun med rette kan kaldes favorit til – hvis hun da når at komme sig over sin skade.

Ifølge Helles Facebook-opslag gør hun i hvert fald alt der står i hendes magt, for at blive klar til raceday i Helsingør.

– “Jeg forpligter mig til min restitution for at kunne stille mig på startstregen i KMD IRONMAN 70.3 Europamesterskabet i en form der er klar til at konkurrere. Min svømning og cykling er hvor de skal være. Tiden er til gengæld ikke på vores side i forhold til at løbe, men der er et hjerte og et hoved der ved hvad der skal til. Lad os se hvad de næste par uger viser,” slutter Helle Frederiksen sit Facebook-opslag.

Ifølge et nyt Facebook-opslag fra i torsdags, går det dog heldigvis fremad.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply